#23 Kaan Ayhan

İlk maçta olumlu izlenim verdi
Yolu bahtı açık olsun tekrar h.o

Stoper oynamamalı, onun dışında katkı verecektir.

Okan kaleye geçmişken gerilmiştim fakat hoca Kaan hamlesini yapınca baya rahatladım gerçekten de hakkını verdi.

Duboisle tip olarak aynı olunca kim kimdi maçta karistirdim. Müthişti ikiside

Gelişine burun kıvırdık ama sezon sonu Nelsson'un satılma ihtimaline karşın iyi bir hamle oldu.
Nelsson sonrası bence Zaniolo hamlesi gibi potansiyel biri alınabilir 25 m euro'ya satarsak 10-12 m euro aralığında potansiyel bir genç almak lazım. Nordsjaelland'da oynayan Nagalo da konuşuluyordu belki sene sonu olur.

Gelişine burun kıvırdık ama sezon sonu Nelsson'un satılma ihtimaline karşın iyi bir hamle oldu.
Nelsson kalırsa da giderse de üç stoperli sisteme geçip Kaan' ın sağ stoper olarak kullanılması gerektiği kanaatindeyim; kendisi için en ideal pozisyon orası. Direkt Nelsson=Kaan diyemiyorum, yerini dolduramayacaktır...

Nelsson sonrası bence Zaniolo hamlesi gibi potansiyel biri alınabilir 25 m euro'ya satarsak 10-12 m euro aralığında potansiyel bir genç almak lazım. Nordsjaelland'da oynayan Nagalo da konuşuluyordu sene sonu belki olur.
Önümüzdeki sene yabancı kuralı daha da daralacak eğer her sene yaptıkları gibi bir değişiklik yapmazlarsa. Zaniolo tarzı transferler için iş daha da zorlaşacak yerlilere para saçmaktan...

Önümüzdeki sene yabancı kuralı daha da daralacak eğer her sene yaptıkları gibi bir değişiklik yapmazlarsa. Zaniolo tarzı transferler için iş daha da zorlaşacak yerlilere para saçmaktan...
Yabancı kuralı kalkacak bu sene başından beri konuşuluyor planlamayı ona göre yapmak lazım sadece bu sene ligler başladıktan sonra kuralı değiştiremeyeceklerini söylemişlerdi seneye 1-2 kulüp hariç herkes kalkmasını istiyor son söz kulüpler birliğinde olacak.

Geri
Üst Alt