#23 Kaan Ayhan

Bu takımın asla sağ beki olamaz. defans bölgemizdeki en büyük sorun iki yerli oyuncumuz.

Pasları hayal kırıklığı. Oysa en iyi olduğu özellikti. Sağ bekte kaç tane topu havaya dikti

Kaan ve Mertens inadından vazgeçmesi lazım hocanın, tamam her ikisi de kaliteli/tecrübeli oyuncular güven veriyor olabilir ama gerçekten bu kadar fiziksel bir oyun oynamaya çalışıyorsak bu ikili olmuyor

Haydi şimdiye kadar 4-2-3-1 sisteminde devam ettik sağ bek ve 10 numara olmadığı için sürekli sürekli Mertens ve Kaan oynadı da artık üçlü savunmaya ve çift forvete geçmişken bu iki oyuncuya da gerek kalmıyor açıkçası

Hem acayip teknik hem de oyun zekası üst düzey. Ayrıca çok iyi bir karakter ve ÖzCimbomlu. En az 5 sezon daha beraber olmamızı diliyorum

Kendisine sorsak sağ bek tercihleri arasında en son sırada yer alır muhtemelen ki

Sağ bekte son zamanlardaki performansı maalesef çok ama çok kötü. Takımın zayıf halkası konumunda. 3-4 maç üst üste Jelert'e şans versek o da en kötü bu kadar oynardı.

Bu sene hiç bir maçta katkısını göremedim. Maçlarda yok hükmünde Okan hocam Nelsona göbekte şans verip Davinsonu neden denemiyor acaba bu kadar temposuz adamin bu kadar fazla şans bulması ilginç. Geçen maç 3 lü savunma yaptık kaç kere top kesti gördünüz mü?

Bence bir süre dinlendirmek gerekiyor Kaan 'ı geçen sene yaşadığı sakatlık fizik ve atletizm olarak çok geriye götürmüş belli ki

Ondan sonrasında da sağ bek olarak değil geçen sene şampiyonlar ligindeki orta saha kullanımı Kaan için en doğru rol olabilir

Sagbekte rezalet. Kondisyon 0, hiz yok, depar yok orta yok sirf iyi bir pasör oldugu icin sagbekte oynayamaz

Bu sene hiç bir maçta katkısını göremedim. Maçlarda yok hükmünde Okan hocam Nelsona göbekte şans verip Davinsonu neden denemiyor acaba bu kadar temposuz adamin bu kadar fazla şans bulması ilginç. Geçen maç 3 lü savunma yaptık kaç kere top kesti gördünüz mü?
Nellsonu göbeğe koysan davinson gibi basamaz stoperlere orta sahada. zor maçlarda olur anca nellson ortada zayıf takımlara karşı olmaz

Bence tamamen orta saha olarak düşünmek gerekiyor Kaan 'ı bundan sonra. Maçlarda sonradan Kerem giriyor orda oyunu tutmak için +1 olmak için de olmuyor tam tersine Kerem oynarken orayı kaybediyoruz

Geçen sene şampiyonlar liginde Torreira 'nın ön alan baskısında orta sahayı tutmak için çok işimize yaradı Kaan. Maçlara sonradan oyuna alıp Torreira & Kaan ikilisiyle orayı tutmaya çalışırdım

Bence tamamen orta saha olarak düşünmek gerekiyor Kaan 'ı bundan sonra. Maçlarda sonradan Kerem giriyor orda oyunu tutmak için +1 olmak için de olmuyor tam tersine Kerem oynarken orayı kaybediyoruz

Geçen sene şampiyonlar liginde Torreira 'nın ön alan baskısında orta sahayı tutmak için çok işimize yaradı Kaan. Maçlara sonradan oyuna alıp Torreira & Kaan ikilisiyle orayı tutmaya çalışırdım
Hatırlarsan fb maçında ve galiba Paok maçında ağır kaldığı için 2 kart yedi. Aynı pozisyonlar orta saha iken Adana ve Almanya maçında oldu. O anlardan beri oynatmiyor

hala övüyor musunuz

ben oynamam deyip jelert i oynatmıyor işte eleman yerinde

Sarı kart gören Kaan Ayhan, Samsunspor maçında cezalı duruma düştü.

Geri
Üst Alt