#23 Kaan Ayhan

Pasları da ayrıca yerinde kararında. Ayağı oldukça temiz.

kendisi mi çok süratli rakip mi çok yavaş. defans arkasına atılan tüm toplara rakipten daha hızlı yetişti dün.Nelssonun savunması çok daha iyi ama rakip hatlarını dikine açan derin paslarıyla oyun kurma konusunda nelsson'dan daha iyi olduğunu göstermiş oyuncudur.

bir süredir sahayı babalarının çiftliği gibi gören bazı futbolcularımızı da kendilerine getirir kaan'ı daha çok 11'de değerlendirmek.

Savunmada daha önceki maçlar yüzünden kendisine pek güvenmesem de dün iyi gibiydi. Rakibin zayıflığı da etken olabilir bilemiyorum. Çok yönlü olması en büyük avantajı, yararlı olur umarım

Geçen sezon ben dahil çoğumuz kendisini çabuk arka plana attığımızı düşünüyorum.

Net işimize yarayacaktır. Özellikle duran toplarda hep pozisyonun içinde olması ve bence Apo ile birlikte takımın açık ara en tehlikeli kafa topçuları olması müthiş bir avantaj.

Sırf sıkışan maçlarda duran toplardan faydalanmak için bile oyuna alınır mesela. Birden fazla pozisyonda oynayabiliyor olması da ek olarak büyük avantaj.

Konusuna girmişken sorayım bir ara Muslera'yla kavga mı ettiler yoksa orada hakeme ofsayt vermedi diye el kol yaptı da Muslera mı uyardı

geçen yıl da trabzon maçında sonradan girip 6 numaradaki kalitesini göstermişti hoca gözünü yumdu.

inşallah bu akşamdan sonra da yummaz da zaten eksik halimizle bi de yetersizlerle uğraşmayız.

Geri
Üst Alt