#23 Kaan Ayhan

Bileğine girildikten sonra kötü oynadı. Sakat sakat oynamasın diyeceğim de kadroda adam yok

Çok beğeniyorum oyununu. Temiz akıllı oynuyor ve net / ince pasları çok iyi. Temposu bir beke göre vasat keşke ortasahada oynatabilsek vitaminsiz Demirbay yerine

Kasıklarında bir problem varmış sanırım. Sezon sonu ameliyat olacakmış diye okumuştum. BAY gibi bu arkadaş da jokerimiz oldu. Bazen üst seviye bazen yeterli şekilde görevini yapıyor.

Yerde kalınca kasık patladı diye korktum. Allahtan başka yerine aldığı darbeye bağlı olduğunu, buz torbası oraya konunca fark edip rahatladım. Kadrodaki en önemli adamlarımızdan biri...

Keşke kasık problemini hiç söylemeselerdi performansına yansıyor gibi hissediyorum sanki zorlanarak oynuyormuş gibi geliyor.

İnanılmaz beğeniyorum,keşke adamlar 5 istediğinde alsaymışız daha önce…

Oyun görüşü üst düzeyde fakat stoper olmuyor olmamasının sebebi stoperlik biraz hamlecilik gerektirir kararsızlık kaldırmaz o yüzden stoper performansı istenen düzeyde değil.

İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Çıkana kadar bence çok iyiydi. Topu oyuna mükemmel sokuyor. Hele arkada boşluk veren rakiplere karşı.

Geri
Üst Alt