#23 Kaan Ayhan

Yerini kaybetme be adam ne işin var stoperin dibinde

IMG_20240818_104348.webp

Şampiyonadaki bazı maçları tekrar izledimde Okan hoca elinde nasıl bir adam var farkında değil, adam müthiş oynamış milli takımda ama.bizim hocamız mundar etti adami

Kaan Ayhan mevcut düzende orta sahada banko oynayacaktır diye düşünüyorum özellikle Şampiyonlar Ligine kalırsak. Geçtiğimiz sezonda Torreira ile beraber gerek Bayern, gerekse Manchester maçlarında takımın en önemli oyuncusuydu. Yerli Rodri özlemi çöktü bünyeye
ssghg0.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Israrla söylemek hatta hocanın gözüne sokmak lazım bizi ortasahada rahatlatacak tek adam Kaandir milli takımda montella bunu çok iyi farketti

Eğer transfer yapılmazsa sara kaan torreira ile defolarimiz ciddi azalır çünkü kaan alan savunmasinda bence en iyi oyuncumuz

gelin bunu güzelleyin

gecen sene cl gruplarından eletti

bugunde defansta herife eşlik etti

Ofsayta düştüğü pozisyonu bir izleyin sinirden ağlarsınız 50 kere izledim hayatımda bu kadar profesyonel olmayan bir davranış görmedim futbol tarihinde örnegi bile az hakem düdüğünde bir adım geri atarsın ya bu çocuk ileri adım attı yani eleman ofsayta bile bile düştü resmen inanılır gibi değil kafayı yersiniz.

captain bu arslan olmali

Ekli dosyalar

• IMG_1731.webp
    IMG_1731.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 24
dayak yiyen kaptan mı olur?(kerem haric)

yine golü yedirdi bu arkadaş

avrupada ya kırmızı görür eletir ya gol yedirir

Jakobs gelince solda oynar
Kaan sağda oynar

Jelert'e devre arası bay bay deriz
Hiç bu kadar çabuk vazgeçtiğim bir transferimiz olmamıştı

Başımızdaki futbol cahili yüzünden bek oynayıp küfür yiyen adam
Ortasahada oynaması gerekirken adamı bej oynatiyor

Dünkü maçta da bolca ortaya geçti. Adamı zorla bek oynatıyoruz. Atak yaparken ortaya doğru kayıyor ve bölgesini boşaltıyor.

bek oynamasının tek mantığı kenardan oyun kurmak. nelsson'u kestim metehan'ı oynattım geriden oyun kurmak için saçmalığına göre daha akla yatkın. ligde değerlendirilebilir bekte, zaten 20 milyon harcanan beklerden de %100 emin değiliz hiçbir şekilde. avrupa'da bek işlerine hiç karıştırılmamalı, zaten geçen seneki prag maçından sonra da edirne dışında bek kullanılacaksa hak ettiğimizi bulmuşuz demektir.

Üçlüye döndüğümüz zaman Kaan Ayhan çok daha değerli bir oyuncu haline geliyor. Zor geçecek deplasman maçlarında doğrudan tutucu 6 gibi kullanıp önüne Torreira & Sara yı kullanabilirsin veya doğrudan üçlü defansın sağ tarafında en iyi verimi alabiliriz ondan

Geri
Üst Alt