#23 Kaan Ayhan

elinden geleni yapıyor ama maksı bu rotasyonda oynatmak lazım sağbek şart

Hoca hala anlamadi bundan sag bek olmaz diye ama israrla oynatiyor. Koy orta sahaya en azindan orda daha verimli isler cikarirdi.

Bu adama hiç laf etmem bak. 1 senedir takımda sağ bek yok.

Rezil herifler bir tane bek oyuncusu alıp gelmediler takım çorbaya dönmüş durumda. Ulan ofansif kanat oyuncusu oyuna bek olarak giriyor böyle rezalet olabilir mi yav.

Bu 11 milyona aldığın herifi oynatmayacaksan kiralayacaksın kardeşim zaman geçirmek için bu herifi maça sokmayacaksın

Bu adama hiç laf etmem bak. 1 senedir takımda sağ bek yok.

Rezil herifler bir tane bek oyuncusu alıp gelmediler takım çorbaya dönmüş durumda. Ulan ofansif kanat oyuncusu oyuna bek olarak giriyor böyle rezalet olabilir mi yav.

Bu 11 milyona aldığın herifi oynatmayacaksan kiralayacaksın kardeşim zaman geçirmek için bu herifi maça sokmayacaksın
bu oynadıgı icin sag bek yok

üçlüye dönelim de stoperde doyasıya izleyelim kralı

3lüde sağ stop olarak çok iyi
4lüde sağ bek olarak idare edior bi iyi bi kötü, ilk yarıya bakarsak jacobstan bi farkı yoktu pek. 4lüde bütün müdafacılar afallıyor. hocanın 4lüyü salması lazım

Sağ bek olarak iyi değil ve tam 1 yıldır sağ bek oynatıyoruz, adamın suçu yok çünkü elinden gelen bu.

Joel Fernandes karşısında bek oynatmak hocanın 2.5 sene içindeki birkaç yanlış hareketinden biri.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam temposuz yavaş bir adam ama ısrarla sağbek oynatıp adama da gereğinden fazla yükleniyoruz

Türkiye ligi için bizim gibi bir takıma defansif bek oynatmak temel fıkrasından farksız geliyor, ben olsam yarın Caneri alırdım Eyüpten 50 kat daha faydalı olur. Avrupada ne yapıyorsan yap da ligde ofansif bekin olmak zorunda. Kaan Jacobs bekleriyle oynadığımızda direkt kilitleniyoruz kaçarı yok hücumda sıfır ikiside.

Sağ beke Sallai'yi yerleştirsek Kaan da orta saha ve sağ bek için sonradan girer ve böylece Jelert ve Kamilbay'ı daha az görürüz. Boey sonrası iyi bir yamaydı ama kaldırmıyor artık. Azıcık pırpır kanat gördü mü sarı kartı garanti.

Sozlesme uzatma haberleri okudum, 2026a kdr sozlesmesi var.

Gelecek sezon durumuna bakilip ona gore uzatilmali.

3'lü savunmada stoper olarak veya ön libero olarak muazzam ama malesef sağ bek olarak çok kötü. Oyuncuya uygun görevler verilmeli.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rezalet ne oynamışta tam 2 katını veriyoruz zam diye.

Kiev maçına ön libero başlar diye bekliyorum Toreira yanında.

Geri
Üst Alt