#23 Kaan Ayhan

tüm taraftara bu dedenin yaklaşık 1 yıldır işgal ettiği mevkiden uzaklaştırılma çağrısı yapmalari isteğimi yineliyorum.

sezon boyunca yalnızca 1 asist yapmış, herhangi bir hücum aksiyonu yok, maçların en az koşan oyuncularindan biri, nadiren yaptığı ortalar dağa taşa gidiyor, sıfıra inme yok, fiziksel caydırıcılık yok, temaslı oyun yok, sürekli zamanlama hataları, yediği kartlar.

Sağ bek yok 1 yıldır takımda. Takımın kaledeki en büyük kanserlerinden biri

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok gereksiz sure aliyor, inanilmaz kötü inanilmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek değinen olmamis, kendisini severim ama bu kadar tembel iki fazla kosayim biraz kendimi öne atayim, ekstra bisey yapayim yok. Bir degil iki degil...Ilk seni cekerdim yedege.

Maksimum 60 dk oynaması gereken adam her maç 90 dkya yakın oynuyor. Mertens de olunca son dklar sıçmamız normal düşüyoruz oyundan

Kaan yine birkaç gün sonra sağ bek başlayacak, yine eforu kalmayacak, yine kötü görünecek.

Bunu da taraftar yapıyor olmalı, şımarık tarafar, püh.

Temposuz adamı sağ beke mahkum edip adamın da özgüvenini düşürdü cidden çok acayip. Kaan gayet iyi oyuncu bence 6 numarada da stoperde de hakkıyla oynar.

Rica ediyorum şu adam artık bek oynamasın ya 3'lü de merkez stoper olsun ya da 6 numara koyalım geçen senede aynıydı ön tarafla bağlantının kopmasında payı var öne çıksa arkaya dönemiyor arkada kalsa bu seferde rakibi rahatsız etmediği için sahada aktif olarak 1 kişi az kalıyoruz.

Hocanın son dakikalarda 3 stoper yapıp önüne Kaan'ı koyması gayet güzeldi oralarda süpürücülük rolünü üstlensin ya da merkez stoperden oyun kursun.
Kaan oynamaya başladığından beri Sanchez'de patır patır sıçıyor ne yazık ki fiziksel özellikleri bitti artık bek oyuncusu olmaz 6 ay idare etmekle 3 kulvarda düzenli oynatmak imkansız.

üçlünün stoperlerinden biri olmalı sağ bek için fazla hantal

bu adamı stopere fln koysak orda da her gelen topu rakibin önüne atacak kafa ile

cünkü torreiranın boyu kısa

Tank gibi agir, hani cok ileriye cikmasin hücüm ederkene üclü defansa dönüyoruz ve kaan geride kaliyor dese bir nevi anlarim ama adami normal bir bek gibi kullaniyor bu tempoyu kaldiramadi icin inanilmaz göze batiyor ne hücüm ne defans yapabiliyor, genelde zaten yorgunluktan maci bitiremiyor. Birde bu arkadasla sözlesme uzatacagiz

Bugün iyiydi
Hoca takıntısını inadını bıraksa kaanı berkanın yerine 6 no
Jelerti de bek başlatsa maçı alırdık
Berkan da demirbay da kötü orta sahada kaanın tekniğine ihtiyaç çok.inadını seveyim Hoca

Kaan'ı hiçbir şekilde beğenmiyorum. En iyi oynadığı maçlar da buna dahil.

Git abi nolur git yoksa bu adama maç esnasında ağır sövgüler başlayacak

Os dışında hiç bir pozisyonda oynayamaz eu24de de en iyi performansını o bölgede verdi

Geri
Üst Alt