#23 Kaan Ayhan

Top ayağına geliyor, ileriye bakıyor tamam diyorsun pas atacak, topa basıp Davinson'a dönüyor.

Evet, formsuzlugun zirvesine ulasti. Ilk bek oynarken ileriye daha cok cikan, ara paslari iyi atan ve defansta saglam duran bir profil cizmisti. Simdi tamamen etkisiz eleman, kac mactir 1 tane olumlu haraketini gormedim. Hoca da israrla oynatiyor.

suratında ziyech mutsuzluğu var.

ağır ve hantal stoper dışında bir mevkide oynaması çok zorr.

niye mutsuz o da sanıyorum maaşı takım ortalamasının altında tüm yerli futbolcuların olduğu gibi ondan dolayı ortaya karakter koyuyor ama bunun mutsuz bir ifade ile yapıyor.

milli maçtaki mutluluğunu ve şevkini kıyaslayarak bunu kolayca anlayabilirsiniz.

hani 3-5-2 oynuyoruz sağ bek gibi yazılsa da stoperi üçlüyor desem, bunu da yapmıyor. 4 lü defansta maalesef kötü oynasa bile jelert tercih etmeliyiz.

Son yarım saatlik pansuman. En fazla 45 dklık oyuncu. Hiçbir bölgede ilk 11 oynamaması lazım

herif ortasahada stoper gibi oynuyo inanılmaz
hareket 0

okanın evladı ya başka bir açıklaması yok adam yürüyen ceset kaç kere topa değdi acaba çok merak ediyorum

Şunu hala beğenen varsa futboldan sıfır anlıyordur. Adamda futbolda ilk olması bereken özellik yok "koşmak". Berkan yerine tercih edilmesi de skandal yeter artık Kaandan gına geldi. Safbekte bile yapamayan adamı bir daha orta sahayada yazmayın burda hiç yapamıyor.

Hadi oyunun normal akışında hiç sorumluluk almıyorsun tamam da bari stoperlere, beklere baskı olduğu anlarda topu alıp oyun kurmada destek ol, sorumluluk al. 0 sorumluluk ile oynuyor bu maç

bu herifin 11 oyuncusu olduğu bi takımdan hayır gelebilir mi

sag bek kaan dökülüyor

taraftar: bu adam ortasaha

ortasaha kaan dökülüyor

taraftar: ama ameliyat olmadı fedakar

Sahada varlığı yokluğu belli değil. Ne oyun kurulumunda var ne rakiple boğuşup top kapmada.

Sağ bekte 1 sene oynadı şimdi ortaya alıyor adami. 30 yaşında bu adam 1 sene oynamadı orta sahada. Orada oynamayi unutmuş malesef. 1 tane top kazanamadi.

En kötü maçı inanılmaz bir fiziki zafiyet içinde takıma 0 katkısı oldu 10 kişi oynadık konya o yüzden iyi gözüküyor

Böyle oyuncular iyidir ama böyle oyuncular var diye de transfer yapmamak yanlıştır. sırf 2-3 yeri yedekliyor diye rotasyona oyuncu almaya almaya rotasyonumuz zayıfladı.

Geri
Üst Alt