#23 Kaan Ayhan

Ne kadro dışısı ya. Ne Avrupa'da en büyük engeli

Takımdaki en iyi üç stoperden biri bu adam ve üçlü oynayacağız. Yüzleşseniz iyi olur

Sonra yazın doğru hamleleri yapıp kendisini 5/6. stoper yapmalıyız, ama bu sezonu böyle bitireceğiz

Vasat bir stoper, kötü bir sağ bek kendisi. Orta saha falan da değil, geçiniz o işleri.

38 yaşımdaki halimle bundan daha iyi oynarım, bir daha oynaması teklif dahi edilmemeli, sezon sonu şutlanmalı. Avrupa'da 2 yıllık kayba maloldu bu herif, cezasız kalamaz.

bidaha daha erken kırmızı gör

biz direk macı kapatalım ümitlenmeyelim

Taksın koluna o çakma dayıyı defolup gitsin köyüne.

Bir de takımda yönetici varsa şu gurboları bir araştırsın, bu kadar gamsızlığın altında türlü türlü işler yatıyordur belki

Sezon sonuna kadar yedekte durmalı ve sezon sonu takımdan postalanmalı

bunun oynayacağı tek yer 3 lüde merkez stoper. orta sahada oynayamaz temaslı oynamıyor çünkü. sağ bek hiç oynayamaz atletizmi ve temposu yok.

Tamam bas sorumlu ve suclu hoca ama sen de hic mi düsünemiyon be? Bunu daha önce yasadin, takimi 10 kisi birakacagina adam seni gecsin, bosver. Üstelik ayni hatayi gecen sene yaptin!!

Kafa yok ya

Tamam bas sorumlu ve suclu hoca ama sen de hic mi düsünemiyon be? Bunu daha önce yasadin, takimi 10 kisi birakacagina adam seni gecsin, bosver. Üstelik ayni hatayi gecen sene yaptin!!

Kafa yok ya
Hocanın suçu bunu oynatması. Miller kıçını yırtıyor haftalardır bunu oynatma sağ bekte asla oynatma diye hala anlamadı. Sinan yılmaz hatay maçı öncesi yine bunu oynatacak adım gibi biliyorum dedi yine oynattı orada da doymadı devam etti

Hala kadro disi kalmadi mi bu herif.Prag macinda da salak sacma kirmizi gormustu dun de yine gordu.Sinirim gecmedi herife defolsun gitsin. Bunu kadro disi birakacak ne teknik direktor ne yonetim var gerci unutmusum dogru.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt