#23 Kaan Ayhan

30 yaşında belin dönmüyor

kasık sakatlığın varsa tedavi ol eğer yoksa sakatlığın kendine saygın olsun sene sonu takımdan ayrıl

Tekrar tekrar izliyorum pozisyonu hala anlam veremiyorum. Sara kademene girmiş adam sırf faul ve kart almak için üstüne geliyor sen mal gibi havadan tekme sallıyosun madem müdahele yapacaksın yere yat da sadece faul olsun. Yani bile bile kart görmüş gibi pozisyon aklım almıyor.

Ne metehani beyler? Tamam dün sıçıp sivadi ama metehanin yedeği demekte ayıp oluyor.

Bende sakatlığı var o yüzden adama öyle daldı sandım. Meğer herife dalınca sakatlanmış hahha

Alt liglerde mucadele eden bi takim, ust liglerde x bi takimla kupada eslesiyor. İddaa bu maci programa aliyor. Ve detayli program veriyor bu maca. Penalti olur, kart puani, kirmizi kart olur vs vs. Alt ligde oynayan takimda x bi oyuncu kart bahsine yuklu miktar giriyor ve kendisi kart goruyor.

Yaptiginin bir aciklamasi yok

Genc bir oyuncu olsa anlarim ama bu yasa gelmis iki defa ayni hareket ile zor duruma düsürdü takimi

Bundan sonra orta saha alternatifi olarak kadro da bulunabilir ama sag bek veya stoper olarak oynatmak hata olur

Orta saha performansi genel olarak iyi hakkini yemeyelim ama sag bek icin yetersizligi gectim sabote ediyor bunu dün bize bir kez daha gösterdi

Takımda yeri yok, Abdulkerim de dün iyi oynamış olabilir onun da yok. Türkiyede çok defoları ortaya çıkmıyor ama avrupada atletik hızlı oyunculara karşı kağnı gibi ağır kalıyorlar.

Alt liglerde mucadele eden bi takim, ust liglerde x bi takimla kupada eslesiyor. İddaa bu maci programa aliyor. Ve detayli program veriyor bu maca. Penalti olur, kart puani, kirmizi kart olur vs vs. Alt ligde oynayan takimda x bi oyuncu kart bahsine yuklu miktar giriyor ve kendisi kart goruyor.

Ya bu adam ne stoper ne sağ bek oynayabilir, en iyi ihtimal defansif orta saha olur.

Hata ısrarla sağ beke koyan hocada. Hem de sarı kartı varken.

Fark yemek için elinden geleni yaptı Okan Buruk.

Ulan insan en azindan bir özur metini falan yayınlar be

Adama bu yaşında kariyerinin en yüksek sürelerini veriyoruz, Kaan rotasyonun bir parçası olmalı ama o kadar. 10 milyon euroya bek alıp üstüne Kaanla devam ettik bu zaten başlı başına bir skandaldı.

Yaptığı aptallık ama ana plan oyuncusu olacak birisi de değil. Hiç bir yerde olamadı bizde de olamaz.

2 sene üst üste sayesinde avrupadan elendik

Hadi elenelim de

Bu arkadaşı odasına çağırıp birader napıyosun diyebilecek 1 allahın kulunun kulüpte olmaması asıl sorun

Hataya varım ama hatanın bedeli ödenirse varım

Schalke de bol şans. Kenan la takılırsın 2. lig topçusu olmuşsun

Hala ne özür metni gelmiş

ne bi kadro dışı

Bu adam hem Galatasaray'ın hem de Milli Takım'ın kaptanlarından 1'i.Milli Takım Euro 2024'ten elendiğinde çıkıp konuşmuş özür dilemiş.Şimdi baktım 2 Maç'ta da özür dilememiş eğer özür dilediyse kusuruma bakılmasın.Milli Takım'dan yönetim veya teknik ekip çık söyle demişte olabilir kendi isteği de olabilir ama sanmıyom kendi istesin çünkü bizde de söylerdi.Galatasaray 1 Avrupa Takımı'dır sen bu takımı 2 Maç'ta yaptığın hatalardan dolayı Kırmızı Kart görerek elenmesinde katkı sağlamış 1'isin özür dileyebilirdin.Bu Konu bile kulüpte düşünülmediğine göre Galatasaray takımı oyuncuları teknik ekibi yönetimiyle beraber Avrupa'yı önemsemiyolar demektir..

Ne oldu ne ceza var ne tepki.Fıstık gibi iş futbolculuk..Eyvallah teknik adam çıkaracakda abi bunun yaptığını hiçbir mazeret örtmez..
O pozisyonda kırmızı gören adam bu klüpten defolmalıdır.
Berke küfür etmiş yaa bunun yaptığı o küfürden beter..
Ama yorumlara bakıyorum yok abi bizden hiçbir zaman hiçbir halt olmaz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt