#23 Kaan Ayhan

Valla tek bir şey diyeceğim;

Kimsenin günahını almak istemem ama Kaan'ın o faulu ben sağ bek değilim faulüydü. Yani bilerek yaptı demiyorum ama belli ki o kadar istemiyor ki sağ bek oynamayı, adeta kustu o pozisyonda.

Fatih terim olsa prag üstü dünkü rezilliğinden sonra bu arkadaşa fena şeyler söylerdi

Ne metehani beyler? Tamam dün sıçıp sivadi ama metehanin yedeği demekte ayıp oluyor.

Bende sakatlığı var o yüzden adama öyle daldı sandım. Meğer herife dalınca sakatlanmış hahha
22 yaşına gelmiş hala alt yapı topçusu muamelesi görülüyor. O çocuktan bir şey olmaz hiç bir ekstra özelliği yok. Bandırma flan oralarda anca oynar.

Normalde Kaan'i severim ama dünkü mactan sonra bana artik inanilmaz itici geliyor. Artik ismini bile görmek istemiyorum.

Razıyız

Üçlü oynuyoruz

Yani bize 2-3 iyi yerli stoper lazım

Kimi alacağız gidince. Ozan, Taha, Hamza, Ahmetcan vs. mi

Yoksa Metehan mı izleyeceğiz

bu adam bugün ilk 11 baslarsa edilecek laf kalmaz artik.

Fiziksel olarak bariz düştü. Eskiden hangi mevkide olursa olsun sorumluluk alır, topu da iyi kullanırdı; şimdi topla birazcık da olsa hareketlenmeyi, oyunu açacak paslar atmayı bile denemiyor, kazma defans oyuncuları gibi en basit opsiyonu seçiyor ya da ağır kalıp top kaybediyor.

Yaş itibariyle böyle keskin düşüş yaşamaması gerekir, kendine iyi bakan biri. Yazın, kasık sakatlığı kendisini kısıtlıyorsa, AŞ sonrası ameliyat olmasının iyi olacağını söylemiştim, ciddi kasık fıtığının ameliyat dışında kesin bir tedavi opsiyonu yoktur zira. Temmuz-Ağustosta ameliyat olsaydı, en geç Kasımda filan sapasağlam dönebilirdi.

Ben bunun ve Mertens’in bu kadar süre almak istediklerini de zannetmiyorum. Bu kadar yoğun kullanımda patlayacağı çok belliydi. Adamda futbolcu atletizmi yok. Sezonda 40 maç falan kaldıramaz. Ama teknik ekibin görevidir bunu tespit etmek, ve gereği neyse yapmak.
Apo’da ilk sezonki fitliğini yitirdi ve patladı. Barış bile futboldan yıldı sayesinde.
3 transfer dönemi geçti boey satılalı. Hala Kaan ile oynuyoruz. Bir çözüm bulunamadı.
Mertens yerine çözüm bulmaktansa bir sene daha uzatıyorlar. Böyle bir planlama olabilir mi? Kulübün altında dinamit ekledi bunlar. Şampiyon olamazsak gelecek sezon maaşları ödeyemezler. Olursak bir sezon ertelemiş olurlar. Rezil transferler ve harcamalara devam ederler.

Net bir sekilde mecbur kalmadikca ilk 11 oynamamli, sag beki gectim.bu saatden sonra stoperlik bile dogru düzgün yapamaz.

Seni sever ederiz de bir süre kaybol krdsm.

İşte sürekli şapkadan tavşan çıkarma sevdası, kaplumbağadan hızlı olmasını bekleme sevdası bla bla uzar gider oyuncuları suçlu yapıyor. Tamamen masum değillerdir belki ama kabahatin büyüğü adamlardan olmayacak şeyler bekleyen kişidedir bu adam seni kaç maç idare etti ama adı üstünde idare etti bunun süreklilik olmasını istiyorsan ona göre ihtiyaç belirleyip, transfer yapmalısın yoksa bu idare eden adamlar gün gelecek edemeyecek çok normal olarak.

4 yaşındaki ataberk isimli oğlumun oyuncaklarını oynuyorduk. bilirsiniz hot wheels gibi arabalarla yarış falan..

oğlum kırmızı renkli hot wheels özel seri roketli bir araç aldı bende düt dütt diye arkasında uzunca bir dorsesi olan kamyon aldım..

kamyonu görünce oğlum heyecanlandı ve kaan ayhann, kaptan diye çığlık attı..

bende etrafımda ağır ama dikkatli bir şekilde manevralar yapınca oğlum ataberkin gözleri büyüdüü

Bu adam hala kadro dışı kalmamış, tıpkı Demirbay gibi duruyor.

Geri
Üst Alt