#23 Kaan Ayhan

Karakterine ve oyun disiplinine en ufak sozum yok. Ancak iki sezondur basimiza gelmis en kotu seylerden biridir Kaan Ayhan. Joker oyuncu kontenjanindan sag bek oynayamayan bir sag bek kendisi. Iki Avrupa macinda da cok acemice iki kirmizi kart gorup takimin butun moralini bozdu. AZ macinda da Prag macinda da kirmizi kart gormese her iki turu da gecebilirdik. Ayni sekilde bu seneki Kadikoydeki macta Saint-Maximin'e karsi cok caresiz kaldi, orda kirmizilik bir hareket yapmamis olmasi ayri bir mucize.

Elinden geleni yaptigina suphem yok, ama bir sure Tr kupasi haric gorusmeyelim.

Görünce direkt midem bulaniyor, o son pozisyonda neden kornere atıyorsun?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu herifin yaptığı herşeyden sonra rahat rahat oyuna girmesi GS formasinin ne kadar değersiz olduğunu gosteriyor, bir de afra tafrasi var, taraftar forma uzatıyor tenezzül bile etmiyor herif sanki bana ronaldo

Son dk yaptırdıgı kornerden gol yesek

tüm algıları başarılı olacaktı fblilerin

şuan samp turu atıyorlardı

bu adam daha kaç kere bizi yakacak yakmaya yeltenecek

Orta sahada iyi alternatif olur ama bekte oynamaması lazım. Frankowski-Eren-Jelert-Jakobs şu rotasyon varken hatta Sallai'de eklenir buraya orada Kaan olmamalı kalan süreçte. Stoperde de gereken durumlarda süre alabilir.

O son dakikada verdiğin kornerde sana bi kamyon dolusu sövdük kardeşim. Haberin olsun.

Son kornerde yeseydik mahvederdik ama ben beğeniyorum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun gönderilmeli sadece mesaj için bile olsa gönderilmeli, 2 bireysel hatası yüzünden belki de devam edebileceğimiz 2 turdan olduk avrupa da bize 2 senedir MART ayını göstermiyor tek başına...

Bunun sözleşmeyi ne kadar uzattık şimdi veya uzattık mı? Kap map hiçbir şey açıklanmıyor

Artik asla ilk 11 olamaz. Sakatliktan sonra bitmis bu herif.

Hatta sezon sonu gitse fena olmaz. Eyüp oynasin daha iyi.

Geri
Üst Alt