#23 Kaan Ayhan

Ziraat'te bile güvenip oynatmam. Şu yaşta bu fiziki duruma bir insan nasıl gelebilir ya. 100 metre sprint atmaya kalksa tamamlayamaz nefesi kesilir. 1 tane ikili mücadele kazanamamayı geçtim, herif rakip oyunculara temas bile etmedi. Biz Davinson'a bu sene çok kötü diyorduk ama onun ölüsü bile Kaan'dan 100 kat iyi yani. Bir de bunla çok gerekliymiş gibi sözleşme uzattık. Nerdeyse yapılabilecek bütün hataları ve olumsuzlukları yaptı yine ama Arda'yı oynatma hoca hata yapar filan, aynen devam. Bakalım Arda ne zaman kaçacak.

herhangi bir süper lig takımını geçin 1.ligde bile ilk 5 e oynayan herhangi bir takımda bile stoper oynayamaz bu herif çorumda bile attamah falan var onu kesemez yani okan hocam sağolsun jokeri ama

Goldeki kayışın neydi birader o nedir ya

Bu kaani artik hic bir yerde oynatamasin, ne bek ne orta saha ne stoper, kaan artik ancak full defans yapan takimlarda basarili olur. Basakli futbolcular biraz akili veya daha kaliteli
olsaydi Shomurodov cok ekmek cikarirdi bügün, cünkü ne kaan ne abdül bunu tutacak hiza sahip degilerdi.

Yediğimiz golde hem ofsaytı bozuyor hem de erken kayıp golü yediriyor, ayakta kalıp iki adım atsa kornere atacak topu

Mevcut formuyla ilgilisi olmayan bir durum. Hojlunda karşı oynarken de Hojlundu Haaland gibi göstermişti.

Dakika 80 3-1 gibi skorlarla fişi çektiğimiz maçlar dışında asla stoper oynayamaz bizde bu bir Metehan 2.

Yani ilk geldiğinde de daha atikken falan da aynıydı bu arada.

Sağ bek ve stoper performansını tutmuyorum. Zorunda kalmadıkça buralarda oynamamalı artık. Orta saha rotasyonunda olmalı Kaan. Bu şekilde Arda'nın da önü tıkanıyor bence boş yere.

Girdikten sonra bir hamlesi varmiydi? Yani böyle bir agir oyuncuyu hala CL de kullanmak ne diyim.

Kaan'ı severim ama bu kadar kötü motive olunmaz bu maça kral.

İcardiden de beter fiziken

Birader patates kızartması gibi dolanıyonuz sahada ya nasıl pro sporcusunuz siz

avrupada laneti var bunun

yeminle berkan girsin bu girmesin!

saçma sapan pas verdi yanında 3 kişi boşlen gitti gol oldu o pozisyon !

Ligde stoper oynamak disinda sahaya surulmemeli.

Abi kaleye koysan yine kalecilik için bile yavaş kalacakmış gibi geliyor

Bak hani uzanamaz topu tutamaz değil mesele

Geri
Üst Alt