Adam gerçekten ligin en iyi sol beki.. ama adam gibi takım oyunu olmayınca tam performansıyla oynayamıyor

Bir hafta ligin en kötü diğer hafta en iyi sol beki ilan edilen oyuncu.

Demek ki biz futboldan anlamıyoruz beyler , az özelestiri yapalım.

sent by note 7 #fireinthehole

İsabetli orta yapmayı da öğrenirse, bence yakında Fransa Milli Takımı'na bile çağrılabilir.

Bir pozisyon vardi kendimden gectim :D

Adam orta yapmaya yapmaya orta acmasini unutmus Sabri vari bir orta kesti :asd:

fransa milli takimi? Ucmussunuz yine .

yanliz defansa biraz daha yardim etmeli kasimpasaya karsi penalti pozisyonda yine ortalikta yok.

CzPBKUQXUAAY7fX.jpg

Inanilmaz sempatik biri.

Basin toplantisini dinledim, tam bir profesyonel reis. Her mac suratindan profesyonellik terleri akiyor adeta.

Ondan sonra vay efendim Carole'un asist sayısı az. Ulan böyle forvetlerin olursa adam nasıl asist yapsın.
Gayet iyi sol bek.

Son düzenleme:
Bu adamın telles denilen capsizdan kötü olduğunu düşünen de bir daha futbol izlemesin. Bir de biz bu adamı 750 bine aldık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun zekasi düsük, ve gelistirmesi gerekiyor. Hem pas konusunda, hemde hareketlenme konusunda. Daha dogrusu, takim arkadaslari ile birlikte düsünemedigi icin, kombinasyon icerisine giremiyor maalesef. Bir nevi macta Neco´nun da anlattigi gibi Yasin ve Bruma´nin bencil oyunlarinin da payi var, ama bu bir nevi basketbolda pick and roll gibidir. Iyi blok koyup, pota altina, yada jumper icin bos alana zekice ve seri hareket eden pivot, en bencil PG´den bile paslari almasini bilir.

Telles´in bana göre tek artisi Carole´e göre budur. Telles´de bireysel anlamda etkisizdi hücumda, ancak pas oyununda, her daim takimin top yapmasini sagliyordu. Cünkü topu ayagindan cikardiktan sonra, nereye hareketlenecegini biliyordu. Ve tek top özelligi vardi.

Oyunumuz kanatlarda cok kilitlendigi icin, bu özelliklerde önemli. Sag vek performansimiz zaten x sayesinde kocaman bir sifir. sol bek de üretemeyince, oyun sikisiyor.

Bu konuda Riekerink yardimci olmasi gerekiyor Carole´e... Bu yönünü gelistirdigi vakit, inanilmaz komple bir bek olur.

Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre Olympic Lyon'un hedefinde Lionel Carole var..

Czjcz9CXAAAlewC.jpg

Niye asist yapmiyor diye elestiriliyordu.

Son mac Eren asistini yedi kale önünde mal mal disari vurarak. O pozisyon da gol kactiktan sonra bir Carole'un isyanina bakin adam mutlaka sövmüstür orada Erene :D

Niye asist yapmiyor diye elestiriliyordu.

Son mac Eren asistini yedi kale önünde mal mal disari vurarak. O pozisyon da gol kactiktan sonra bir Carole'un isyanina bakin adam mutlaka sövmüstür orada Erene :D
o kadar çok net asistleri güme gidiyor acıyorum adama

geçen sene umut ve sezonun ilk yarısındada burak kaç tane asistini yemiş adamın

Geri
Üst Alt