Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
ben hep söyledim lig için yetebilir ama üst seviye için yetmez. Telles gibi biri daha lazım. Herkes Telles'e burun büküyordu ama sene sonu büyük ihtimal büyük paralara satacak Porto.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün akşamki rezalet görüntüleri kafasına vura vura izletilmeli.
Telles ten bir halt olmaz. Brezilya li olmasa Karabük'te bile oynatmaz lar.ben hep söyledim lig için yetebilir ama üst seviye için yetmez. Telles gibi biri daha lazım. Herkes Telles'e burun büküyordu ama sene sonu büyük ihtimal büyük paralara satacak Porto.
Telles ten bir halt olmaz. Brezilya li olmasa Karabük'te bile oynatmaz lar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telles ten bir halt olmaz. Brezilya li olmasa Karabük'te bile oynatmaz lar.
Inter almadı kiraladı sonrada postaladi. Bak ben bir halt olmaz diyorum sen olur diyorsun. Ben olmadığını yıllardır görüyorum sende oldugunu gördüğünde bana haber edersin kardeş.Telles yerine Aziz Behichimi izlediniz,İnter-Porto almış adamı dediğin lafa bak,açıkçası Carole Tellesten her manada geride
Inter almadı kiraladı sonrada postaladi. Bak ben bir halt olmaz diyorum sen olur diyorsun. Ben olmadığını yıllardır görüyorum sende oldugunu gördüğünde bana haber edersin kardeş.
Katılmaman için Telles in bir şey yapması lazım biz bir şey yaptığını görmedik kardeş.Renktaş katılamıyorum ne yazıkki