bu adamı izlemeyi seviyorum çok akıllıca oynuyor real maçında da iyi ioynadı bunu şimdi takip eden birçok kulüp vardır

Baslarda biraz temkinli davrandim ve fazla övmeyim dedim ama bu adam gercekten iyi oyuncu. Sag beke koy Sabriden iyi oynar.

Türkiyenin en ıyı sol beki nazar degmesın

Jose kesilir demistim bugün, Hamza beni yaniltmadi ve kesti. Carole da iyi oynuyor, Hamza iyi oynayanlari sevmiyor, bunu da haftaya keser.

Abi böyle Fransa'dan falan bulun böyle topçuları canımı yiyin ya. Bilal, Jem ve Sabri gibi çöplere gideceğine böyle genç yeteneklere gitsin paralar işte kimsenin gıkı bile çıkmaz.

Yıllardır zaten millet bunu istiyor ve bekliyordu yabancı sınırı kalkınca genç ve yetenekli futbolcuları düşük meblağlara takıma kazandırılmasını.

Eskiden sınır varken nokta atışı yapmak zorunda olunduğundan böyle adamlar fazla alınmıyordu. Şimdi devran döndü değişti, lehimize kullanmayı öğrenin artık bu sınırın kalkmasını.

Tam bunu yazarken ikinci sarı dan kırmızı yedi. Tüh ya yazık oldu, halbuki maçın en iyilerinden biriydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyiydi ama çok boktan bi kırmızı kart gördü.. biraz fırat hırbosunun da payı var tabi..

Yazık valla ne kadar basit kartlar onlar.Adamın sonraki maçlarını da etkiler kesinlikle bugünkü kartlar müdahelerini filan korkarak yapar bundan sonra yazık oldu

performansı telles'e oranla gayet iyiydi, ideal sol bekimiz carole olmalı.

ilk posizyonda sarı ağır karar.

Geçen sezonki kırmızı kart çıkmama muhabbetinin kurbanı oldu ,,
Carole Türkiyeyi ve bizim bit eniği hakemlerimizi tanısaydı bugün atılmazdı bence ,,
Konya'nın ilk yarı kırmızı görmemesi var birde ...

Bir daha Hamza zor şans verir. Gövde gösterisi yapar çocuğun üzerinde. Tabi takımın ağır toplarına gücü yetmiyor, tüm fantazilerini gencecik adamların üzerinde deniyor.

Performansına gelecek olursak, Carole transferi Fransa Lig 2'nin bile Türkiye Ligi'nden daha kaliteli bir lig olduğunun ispatıdır. Adam resmen fark yaratıyor. Eksiklerimizi Fransa Lig 2'den tamamlasak eminim mevcut isimlerden kat kat daha fazla fayda sağlar.

2 pozisyonu Türkiye şartlarında sarı kart etmezken kırmızı gösterdi bjk* çocuğu.

Bu çocuk sürekli oynarsa çok iyi yerlere gelir.

Galatasaray'a gelmeden önce 122 maçta 1 kırmızı kart gören Carole, Türkiyedeki ilk maçında kırmızı kart gördü.

Geri
Üst Alt