Oyun zekasi hücum anlaminda düsük, ancak savunma anlaminda iyi oldugunu düsünüyorum. Görüntü görüntü oynadigi maclarda, bazi aldigi pozisyonlari izledim gecen maclarda. Bana göre savunma konusunda, Galatasaray icin büyük bir kayip oldu sakatlanmasi. Hem fiziksel acidan direnc getiriyordu, hemde pozisyon bilgisi yüksekti. Olcan Adin´in pozisyon bilgisi cok zayif, fiziksel olarak iyi olsa bile, orada ciddi derece aksiyor. Ve kisa sprintlerde cok kötü. Topa karsi oyunun kötü, Sabri´nin de sag bek oynadigini düsünürsek, burada büyük bir savunma zaafiyeti ortaya cikiyor. Carole bir nevi "dengeliyordu" bunu...

Lionel Carole ve Galatasaray savunmasi...

Oynadigi mac = 7, yenilen Gol 6... = 0.85 gol mac basi

Oynamadigi mac = 5, yenilen gol 12... = 2.4 gol mac basi

Small sample size, felan filan biliyorum, ancak bir savunma, özellik ile defansif bir oyuncun oynamadigi maclarda, bukadar kötü ise ben tesadüflere inanmam. Özellik ile sakatligindan sonra, savunmada direnc diye birsey kalmadi. Sagda Denayer´de sakatlandi, ne kadar hizli dönerse, okadar iyi Lionel kardesimiz.

Son düzenleme:
Carole ü savunmak gibi olmasın ama bu adam sakatlandıktan sonra defans düzelmedi şaka maka baya yardım ediyordu stopperlere bir bakın sol bek hatalarindan kaç gol yedik

Envoyé de mon Sony Z3

Carole ü savunmak kötü birşey mi??
Carole ü yedirmeyiz.!!!!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafa toplarında çok iyi ve kademeleri iyi.

Sağda Greutz solda Carole iyi gider.

Sağdan daha çok yedik bence.
Hiç söyleme bile orayı Ordan alıştık zaten. Ordan gelen ataklarda gol olmayınca şaşırıyorum artık ben.
Ne çektik be ali Turan salih dursun sabri tarık insan bir tanemi işe yarar bir topçu bulamaz oraya. Tek eboue reis vardi

Envoyé de mon Sony Z3

Hiç söyleme bile orayı Ordan alıştık zaten. Ordan gelen ataklarda gol olmayınca şaşırıyorum artık ben.
Ne çektik be ali Turan salih dursun sabri tarık insan bir tanemi işe yarar bir topçu bulamaz oraya. Tek eboue reis vardi

Envoyé de mon Sony Z3

Eboue´nin yenmesini saglayanda, Großkreutz transferini sabote edende ayni sahis... Tarik Camal´i linc edip, taraftari bile oyununa getirdi...

Muslera, Chedjou, Denayer, Carole, Jose, Sneijder, Podolski, Emre

Takim da kalmasi gereken isimleri 11 icin.

Bu oyuncular sürekli bi arada oynasa birde yanlarinda Bruma olsa keske.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bu da mi cürük cikti ve bile bile alindi
lan 2 ay oldu hala ortalikta yok vay anasini ya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Tellesin sol ayagi etmez.Telles kopek gibi kosardi verkac yapardi.Bu ne verkac yapiyor nede orta yapabiliyor sadece defansin kosesinde bekliyor.bir kere hucuma gidiyor o kadar takimin en cok orta acani bu mu?

Mustafa Denizli, sakatlığı bulunan Carole'nin 3 hafta sonra takıma katılacağını söyledi.

zorla sövdürecekler adam zate 1.5 aydır yok 3 hafta daha yokmuş zaten sezon bitti baglarımı yırttı bu çocuk kimsede birşey demiyor şaka gibi

Sakatlik futbolun parcasi, burda ök..lük eski teknik direktörümüzde. Koskoca kadroda Carole u alternatifsiz biraktilar

Olcan "Adil Futbol" programinda dengecioglu'nun bir rezilligini daha aciga cikardi! Olcan'i artik sol bek oynatacagini kendisine söylemis, yani evlatina yer acabilmek icin Telles i yollatmistir

Ben dedim sezon basinda Carole'a birsey olursa hapi yutariz diye.

Telles'i son gün yangindan mal kacirir gibi yollayanlarin Allah belasini versin!!

Geri
Üst Alt