İyidir iyi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunması iyi hücumu kötü şimdilik

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır sol bek nedir unutmuş Galatasaray taraftarı bu adama nankörlük etmesin.

Ben Carole'lu begeniyorum vallahi .Adam en azindan ben bir bekim diyor.Takima biraz daha alissin ,báya iyi olacak eminim.
Avrupa icin 10 Üzerinden 7 Numara bir bek .Süper lig icin 10 üzerinden 10 numara bir bek

savunma anlayışı muazzam harika toplar kesti kaç top çaldı sayamadım savunmada işini yaptı ama hücumda beklentinin altında kaldı olsun oda zamanla gelişecektir bravo karol başarılarının devamını diliyorum

Yaş 23 ama 32 yaşındaki bi adam gibi tecrübeli oynuyor , fiziği toplarsa efso olur.

Carole şu an tam hazir degil ama 2'li mücadele vermiyor dogru dürüst. Tarik denen adam üflesen düşüyor. Carole'nin sorunu paslarda biraz. Onun dişinda görevini 10 üzerinde 7 yapan bir oyuncu. Hava toplarinda da iyi.;)

Sakatlığı biraz geriye atmış Carole'u. Etkisizliğini fiziksel eksikliğine bağlıyorum. Toparlar kendini. Şu hali bile çok kötü değil, bence yeterli bir performans sergiliyor ama daha iyi olacaktır.

En büyük avantajı atletik ve sakin olması. Ayrıca defansı gayet iyi, çıkışları da var. En büyük sorunu bazen çok amatörce hatalar yapabiliyor. Onu da sık oynayarak üstünden atacaktır. Ben beğeniyorum.

İyi sol bek. Daha iyi olacak inşallah tecrübe kazandıkça. Altyapısı sağlam olduğu beli oluyor.

Güven veriyor değerinin çok üstünde top oynuyor ha çok çok iyi mi , değil.

Tellese orta acamiyor diyipte Caroleyi ovenler varya ben onlarin kafasina sikayim.Ulan yillardir sol bekimiz yok dedik Telles vardi ne guzel gidiyordu.Hucumda iyi isler yapan Brezilyanin en iyi beki secilen Tellesi yolla fransa ikinci lig topcuyu ovun.Bu kafayla boyle kulup.

Geri
Üst Alt