Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Telles daha iyiydi bence. Gerçi onu da beğenmiyordum....Solbekte hücuma en iyi katkı veren, kimse kusura bakmasın Olcan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole müthiş bir oyuncu degil ama işini iyi yapan bir oyuncu. Pas oyununda Telles daha iyi olabilir biraz ondan.Katiliyorum ama defans olarak Carole 100% daha iyi. Ofans anlaminda ben zaten daha cok gecen sezon Telles-Sneijder-Yasin üclüsünü baz alarak bir kac tik daha iyi diyebilirim.
Yoksa Mert'in söyledigi gibi Carole daha komple bir oyuncu. Scout daki hiyarlar ilk defa iyi bir is cikardi.
Telles daha iyiydi bence. Gerçi onu da beğenmiyordum....Solbekte hücuma en iyi katkı veren, kimse kusura bakmasın Olcan.
Olcanın savunmasına bakıyormusun.Çok kötüdür.Telles daha iyiydi bence. Gerçi onu da beğenmiyordum....Solbekte hücuma en iyi katkı veren, kimse kusura bakmasın Olcan.
Sol bekin görevi sadece hücum etmekmidir.
Olcanın savunmasına bakıyormusun.Çok kötüdür.
Çok kötü. Çünkü bek savunması nedir bilmiyor. Pozisyon almayı bilmiyor ve açık veriyor.Şahane değil ama çok kötü de değil.
Ben beğeniyorum bindirmelerini içeriye çevirdiği toplarda sorun kendisinden çok içeride bekleyen forvet bozuntularında olduğunu düşünüyorum.
Carole her türlü daha komple topçu. Telles kariyeri boyunca ham bir adam olarak kalacaktır. Ne defansı çok iyi ne hücumu. Risksiz etliye sütlüye karismayan bir adam.
Carole yedek olduğunu hissedince biraz hırslanmış. Daha dikkatli oynuyor son 2 maçtır.
Fiorentina maçında dağılana kadar her hafta 90 dakika izledim. Başlıklarında canlı yorumlarım mevcuttur.Bu sezon İnteri izlemediğin ne kadar belli
Defansif anlamda Telles, ofansif anlamda Carole daha iyi.
Millet hep hücuma yönelmiş. defans milletin aklina gelmiyor. O yüzden ülke olarak defans yapamiyoruz herhalde.Sol bekin hücum gücü mü gelir ilk akila ya
üst üste çalim atsin gerisini getiremesin müthiş topçu diyorlar mahalle topçularina![]()
Telles ofansif anlamda iyi miydi![]()
Çok kötü. Çünkü bek savunması nedir bilmiyor. Pozisyon almayı bilmiyor ve açık veriyor.
Millet hep hücuma yönelmiş. defans milletin aklina gelmiyor. O yüzden ülke olarak defans yapamiyoruz herhalde.Sol bekin hücum gücü mü gelir ilk akila ya
üst üste çalim atsin gerisini getiremesin müthiş topçu diyorlar mahalle topçularina![]()
Bariz hata göstermez zaafı. Zaaflar bariz hata potansiyelini doğurur. Önüne gelen vurup geçiyor Olcanı. Ters toplarda kontralarda, defansif aksiyon gerektiren durumlarda nerede duracağını bilmeden oyunun akışına göre davranan bir adam.O senin düşüncen. Bariz bir hatasını hatırlamıyorum.