Telles daha iyiydi bence. Gerçi onu da beğenmiyordum....Solbekte hücuma en iyi katkı veren, kimse kusura bakmasın Olcan.

Katiliyorum ama defans olarak Carole 100% daha iyi. Ofans anlaminda ben zaten daha cok gecen sezon Telles-Sneijder-Yasin üclüsünü baz alarak bir kac tik daha iyi diyebilirim.

Yoksa Mert'in söyledigi gibi Carole daha komple bir oyuncu. Scout daki hiyarlar ilk defa iyi bir is cikardi.
Carole müthiş bir oyuncu degil ama işini iyi yapan bir oyuncu. Pas oyununda Telles daha iyi olabilir biraz ondan.

Ben beğeniyorum bindirmelerini içeriye çevirdiği toplarda sorun kendisinden çok içeride bekleyen forvet bozuntularında olduğunu düşünüyorum.

Ben beğeniyorum bindirmelerini içeriye çevirdiği toplarda sorun kendisinden çok içeride bekleyen forvet bozuntularında olduğunu düşünüyorum.

Millet hep hücuma yönelmiş. defans milletin aklina gelmiyor. O yüzden ülke olarak defans yapamiyoruz herhalde.:D Sol bekin hücum gücü mü gelir ilk akila ya:D

üst üste çalim atsin gerisini getiremesin müthiş topçu diyorlar mahalle topçularina:D

Carole her türlü daha komple topçu. Telles kariyeri boyunca ham bir adam olarak kalacaktır. Ne defansı çok iyi ne hücumu. Risksiz etliye sütlüye karismayan bir adam.

Carole yedek olduğunu hissedince biraz hırslanmış. Daha dikkatli oynuyor son 2 maçtır.

Bu sezon İnteri izlemediğin ne kadar belli

Millet hep hücuma yönelmiş. defans milletin aklina gelmiyor. O yüzden ülke olarak defans yapamiyoruz herhalde.:D Sol bekin hücum gücü mü gelir ilk akila ya:D

üst üste çalim atsin gerisini getiremesin müthiş topçu diyorlar mahalle topçularina:D

Defans yapmayı bilen kaç tane bek var ki ülkede? Linnes için övgüler yağdırılıyor çok ileriden maç izler mesela geri dönüşleri sıkıntılı bazen ona yapacak bir şey yok :)

Telles ofansif anlamda iyi miydi :D

Iyi derken daha aktif oluyordu ileride, bunu kast ediyordum yani Sneijder ve Yasin ile paslasmalari alan kat etmesi falan.

Yani full ofansif bek demiyorum, ama ileri cikislarinda bence etkili oluyordu zaman zaman dedigim gibi Yasin ve Sneijder ile ücgen kurarak.

Süper bir tespit olmus kanka. Aynen olay bundan ibaret.

Sabri'yi öve öve bitiremeyenler vardi gecen sezon iste hep öne cikip bir kac asist yaptigi icin. Banane arkadas yaptigi asistler den ziyade kac tane gol yedirdi bu kazma herif bize gecen sezon.

Takımın her maçını izlemiş İnter taraftarı Telles hakkında genelde pozitif düşünüyor. Serie A Süper Ligden daha kaliteli bir lig olduğunu tartışmazsınız herhalde

Gecen sezonun en kilit isimlerden birisiydi Telles, ama GG ve reys gibi 1000 orta yapmazsa = çöp

O senin düşüncen. Bariz bir hatasını hatırlamıyorum.
Bariz hata göstermez zaafı. Zaaflar bariz hata potansiyelini doğurur. Önüne gelen vurup geçiyor Olcanı. Ters toplarda kontralarda, defansif aksiyon gerektiren durumlarda nerede duracağını bilmeden oyunun akışına göre davranan bir adam.

Doğru pozisyon almak birçok hatayı önler.

Geri
Üst Alt