Süper adam la

1.5 milyona mükemmel ötesi transfer

Scout ekibi inşallah bu yaz da bu tip en azından 2 tane adam bulur takıma :)

Bir yerde inanılmaz bindirme yaptı yasin kalası topu atmadı ondan sonra hücumu iyi değil diyenler oluyor da yasin malıyla zor iş

Ona rağmen bence çok iyi ve performansı artarak devam ediyor.

Helal olsun adamsın Carole reyiz
Aynen budur yani. Adam okadar bindirme yapıyor ki ama yasin beyefendi hiç oralı değil. Devamlı boşa koşturup içere kat edip genelikle de posisyonu maf ediyor yasin bey.
O posisyonu iyi hatırladım ki fena saydım yasine. Resmen hızını almış carole boş alan gidiyordu

İlk başta en çok Sayanlardan biriydim ama son 1 aydır özellikle utandırdı. Önünde bruma ile iki zenci iyi olur gibi. Bruma kalsın ya göndermesinler , düşününce iyi olur ikisi de atletik . Bir de dikkatimi çeken bu adam ilk geldiğinde kazma idi , şimdi çalım falan bildiğin atıyor yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carole savunma anlamında her zaman iyidi ve üstüne katarak ilerledi.
İleri oyunda katkısı vasat gözükmesi normal karşılıyorum.
Bir yasin faktörü iki başlarda özelikle güven eksikliği ve adaptasyon sorunu yaşaması.
Çok fazla hata yapmayim korkusu mevcuttu ama gittikçe üzerinden atı bunu.
Yinede daha çok potansiyel var yukarıya doğru hucum anlamında ama beyinli sol açık şart bunun içinde tabiki

Ligue 2 den kolay kolay çöp oyuncu çıkmaz. O lig den transferler yapmalıyız

Yillardir Fransa pazarina girmedigimiz kabahat zaten.

Ligue 1 deki cevherlere zaten genelde Premier League ekipleri kanca atiyor ama Ligue 2'de de yeterince tas gibi oyuncu var.

Her sene oradan 1-2 Carole gibi atletik siyahi topcu bulsak ligin anasini aglatiriz.

Ligue 1 deki cevherlere zaten genelde Premier League ekipleri kanca atiyor ama Ligue 2'de de yeterince tas gibi oyuncu var.

Her sene oradan 1-2 Carole gibi atletik siyahi topcu bulsak ligin anasini aglatiriz.

büyük takımlar ucuza alıp hemen belçika hollanda takımlarına kiralıyolar

fransa ve hollanda belçika liglerinde genç oyuncu pazarı açısından çok zengin şuan

fransa ligi eski değerini kaybetmişti o montepiller felan şampiyon olunca o aralar iyi topçular çıktı gerçi şuanda baya yeni yeni jenerasyon yetişiyor

Aynen saçma sapan İspanyol artığı alacağımıza bu kardeşimiz gibisini alalım. Benim önyargımı kırdı bu arkadaşımız.

Önünde fizik gücü yüksek Bruma yada Podolski ile izlemek lazım , ben kendisini beğeniyorum Alex Telles satılıp bonservis kazanılabilir bence.

Birde gümbür gümbür oynayan bir orta saha ikilimiz olsa performansı iyice tavan yapacaktır diye düşünüyorum.

mümkün bu arkadaşın daha beceriklisini sağ beke bulsun scout ekibi

not: carole'u ben de cok beğeniyorum böyle devam aslan parçası

Aynen saçma sapan İspanyol artığı alacağımıza bu kardeşimiz gibisini alalım. Benim önyargımı kırdı bu arkadaşımız.

Rodriguez bence o kadar kötü topcu degil ama bizim ligde Ispanyollarin isi zor. Adamlarin ilk ögrendigi sey pas oyunu, bizde daha topu 1-2 defa dürtmeden pas bile atamiyorlar oyuncular, hadi bunu gectim daha 5m pas atamayan herifler bile var.

Rodriguez bence o kadar kötü topcu degil ama bizim ligde Ispanyollarin isi zor. Adamlarin ilk ögrendigi sey pas oyunu, bizde daha topu 1-2 defa dürtmeden pas bile atamiyorlar oyuncular, hadi bunu gectim daha 5m pas atamayan herifler bile var.

Valla Can , josenin pasları caroleden kötü bence . İlk geldiğinde bir maç iyi oynadı sadece o da kıçı kırık hazırlık maçı işte. Ben bu carole'yi 2. Lig diye eleştirdim yalan yok ama gerçekten son maçlardaki mest etti hele bugün helal olsun lan sana dedim. Linnes mesela o da oyuna girdi ve ışık verdi . Artık Sabri Semih olcan vs. Gidp en kötü böyle kumar oynamak lazım . Tabi bunu yaparken 3 tane de ismi tartışılmaz Adam da alacaksın yoksa yıpranır bu tür oyuncular . Linnesi mesela kızıyorum ama Adamda ışık var belli lakin jose boş belli . Carole telles vs linnes x iyi bir bek ile çok güzel bek kombinasyonu olur ama olmayacağını çok iyi biliyorum , Sabri kalıp telles satılacak ucuza.

Bu hızla ilerlerse 2 seneye kalmaz dev kulüpler kapımızı çalar. Sol bek açlığı diye birşey var uzerine koy sen velet.

Arap elimizde büyüdü ya. Telleş uyuzu dönerse yedeği olur karölün

carole gibi atletik oyunculara ihtiyac var.

fransa 2'den bir ön libero birde santrafor alalım.

bunu getiren scouta prim vermek lazim

4-4luk solbek

seneye telles dondumu rekabete girerler

Geri
Üst Alt