bize bu kadar muthis ve karakterli bir topcuyu izleten sorumlulara tesekkur ederim

hamza2.jpg

alandan allah razı olsun taş gibi solbek seneye dahada faydalı olacak alındığı gün baldırlarından futbolcu olduğunu hissetmiştim

Bu videoda ne kadar yeteneksiz forvet hattımız olduğu da ortaya çıkıyor. Adam adrese teslim orta açıyor bizim davarlar 3 direğin ortasına vurmaktan aciz.
İşin garip tarafı ne biliyor musun?

Burada futbol profesörü taraftarımız hiç orta açmıyor, Sabri bile daha iyi diyordu. Sabri 10-15 orta açıyorsa belki 1 tanesi isabetli. Çoğu top rakip savunmacıya çarpıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu adami satanin annesini kacirip fidye isterim ve fidyeyle carolu geri alirim

ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.

ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.

Olabilir, ama birazda sabretmek gerek, yoksa nasil Futbolcu gelistirebilecegiz biz. En kötü durumda, kadroda alternatif olarak kalmali, kadro zenginligi icin.

Fransadan gelip faydasız olan adam yok..
Carole seneye üstüne koyacak..
Evra gibi stili var..

Açıkca söyleyeyim beni çok yanılttı..

Gerçekten güzel oynadı bu seneyi..

Birde takım kendine gelse harikalar yaratacak...

Verilen para kalite ve oynadığı futbola bakacak olursak.. mükemmel bi transfer kim ne derse desin..

Geri
Üst Alt