Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
bize bu kadar muthis ve karakterli bir topcuyu izleten sorumlulara tesekkur ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize bu kadar muthis ve karakterli bir topcuyu izleten sorumlulara tesekkur ederim
Tellesi avrupa görmüşken birine çaksak iyiydi bişey çıkmaz ondanTelles adlı çöpten kat kat iyi olduğunu belirtmiştik.
İşin garip tarafı ne biliyor musun?Bu videoda ne kadar yeteneksiz forvet hattımız olduğu da ortaya çıkıyor. Adam adrese teslim orta açıyor bizim davarlar 3 direğin ortasına vurmaktan aciz.
ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.
ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.
Peki renktaş madem takım size göre başarılı bana laf düşmez.Maç izle biraz renktaş. Futbolu öğren. Ha olmuyorsa zorlama
Futbol dışına bir spora yönelmeniz sizin hayrınıza olur.ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.
Peki renktaş madem takım size göre başarılı bana laf düşmez.