Mükemmel bir sol bek performansi izledik

Geldiginden bu yana gelisti,bunda hoca'nin katkisi yuzde yuz vardir

Uzerine katarak giden bir oyuncu ve bunu yasayip gormek gururlandirici. Her sene senin gibi 2 oyuncu getirsek 5 seneye kalmaz mali durumu da duzeltiriz kupalarda da surekli ismimiz gecer.

Bur sevilla olmamamiz icin neden var mi? Bence yok cep yerine birsz kafayi doldurmak gerekir. Daha kac kere bunu gormek gerekir.

Scoutlara kufrediyordum yalan yok ama adamlar cidden bu isi biliyorlarmis. Tum transfer yetkisini o adamlara verelim fm oynar gibi transfer yapsinlar. Bu sene harcadigimiz paraya 6-7 tane carole alirdi bu adamlar.

Bu cocuğu başka bir takımda izlesek bu ne böyle diye agzımızın suyu akar be masallah nazar değmesin.

aslinda takimda 2-3 tane futbolcu var da. muslera, carole bide bruma.

Ofansif bazda adam eksiltmeleri, bindirmeleri, açık oyuncularıyla uyumu güzel ancak defansif anlamda çok çok fazla adam kaçırdığı gözüme çarptı. Karşı takım ataktayken iyi pozisyon alamıyor, karşı kanat oyuncusu basit koşularla boşa çıkabiliyor, dikkat etmek lazım.

Ofansif bazda adam eksiltmeleri, bindirmeleri, açık oyuncularıyla uyumu güzel ancak defansif anlamda çok çok fazla adam kaçırdığı gözüme çarptı. Karşı takım ataktayken iyi pozisyon alamıyor, karşı kanat oyuncusu basit koşularla boşa çıkabiliyor, dikkat etmek lazım.
O macin son dakikalarda yapti onu. Mesela golde hic baski yapmadi orta acan adama, izledi resmen. Ama o dakikalarda hic guc kalmiyor insanda, belki ondandir yoksa ben pek fazla adam kacirdigini gormedim.

O macin son dakikalarda yapti onu. Mesela golde hic baski yapmadi orta acan adama, izledi resmen. Ama o dakikalarda hic guc kalmiyor insanda, belki ondandir yoksa ben pek fazla adam kacirdigini gormedim.

Kardeşim ilk yarıda Galatasaray kalesinin arkasındaydım, Beşiktaş 'ta boştaki oyuncuya pas atacak vizyonda birisi yoktu, Sosa olsa o kanattan kaçan adamlar can yakabilirdi. Boş adam kaçırdı ama ilk yarıda Kerim 'i kaçırdı sanırım bir kere, Kerim öyle bir kaç defa kaçtı da gören olmadı.

bir kere hata yapsa da hep iyi niyetli hep mücadele ediyor bunu akıttığı terden anlayabilirsiniz donkun maliyeti ile bu adamın maliyetini ve verdiği katkıyı kıyasladığınızda ne kadar muazzam bir transfer olduğu görülüyor helal sana carole ve kim aldıysa aldrıdıysa bravo !!!

Ara ara hata yapsa da bir standart yakaladı ve aşağı düşürmüyor. Bir kaç pozisyonda ip gibi dizdi rakiplerini

İyi bir performans ortaya koydu

Onu keşfeden Emre Utkucana şükranlarımı sunuyorum.

Geri
Üst Alt