Hamza ya az sövmek için bir nimettir Carole.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lassana gelirse bunu milli takıma alma ihtimali yükselir. Yoksa bunu türk yapmak gerek. Burda bazıları Fernando yu acilen türk yapalım diyordu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adamsın lan benim görüdğüm Fiyat/performans olarak en iyi transferimiz kesinlike birkaç seneye inşallah Fransa milli takımınında sol beki olacaktır kendisi.Tek bir sıkıntısı var yüklendiğimizde ortasahaya kadar geliyor ama o anda arkasına bir top atılırsa sıkıntı biraz daha uyanık olması lazım

Fransa milli takimina davet almamasi skandal

Türk yapalim bizim milli takimimizda oynasin

Lütfü carole

Bugün Demirkol yine GS'nin sadece bekleri iyi değil dedi, dün Sinan Hakan oynar dedi. Saysam medyada herkes bu adamı küçümsüyor , neden anlamıyorum . Yani her maçta ciddi sayılacak bir hata yaptığı için mi bu nefret . Vallahi hayret ediyorum , tamam en iyi sol bek değil ama Türkiye'nin en iyi sol beklerinden . Bakıyorum bjklisi , fblisi , medyası hep küçümsüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali türk medyasını kafaya takmamanı öneririm bu adamların tamamı istisnasız tamamı futboldan zerre anlamayan ve ezbere konuşan tipler.. demirkol , rıdvan , önder özen v.s bunlar konuşmayı iyi bildikleri için abartılan bomboş herifler.

Ali türk medyasını kafaya takmamanı öneririm bu adamların tamamı istisnasız tamamı futboldan zerre anlamayan ve ezbere konuşan tipler.. demirkol , rıdvan , önder özen v.s bunlar konuşmayı iyi bildikleri için abartılan bomboş herifler.

Sonra burada yazıyorlar bazı arkadaşlar Scout transferi olsun ön liberoya . İşte carole gibi iyi bir adama yapılan ona da yapılırdı ki en önemli mevkiler orta saha forvettir. Tabi ki medya bomboş takmıyorum ama algı yönetimi için medya bir numaradır . Mesela sen seversin ama medyada her dakika başı kötü adam denirse , bir iki maç kötü oynayınca harbi kötüymüş bu adam dersin . Bir söz var , akıllıya 40 gün deli de; deli olur . Caner mesela ben de beğenirim oyunculuğunu ve özellikle ortalarını ama defansı ise berbat , aynı linnes kıvamı defansı var ; ee Caner'e laf yok. Neyse umarım carole çok çok daha iyi oynar ve artık herkese kendini kanıtlamak zorunda kalmaz. Linnes beş para etmez ama bu adama kesinlikle haksızlık yapılıyor

Sonra burada yazıyorlar bazı arkadaşlar Scout transferi olsun ön liberoya . İşte carole gibi iyi bir adama yapılan ona da yapılırdı ki en önemli mevkiler orta saha forvettir. Tabi ki medya bomboş takmıyorum ama algı yönetimi için medya bir numaradır . Mesela sen seversin ama medyada her dakika başı kötü adam denirse , bir iki maç kötü oynayınca harbi kötüymüş bu adam dersin . Bir söz var , akıllıya 40 gün deli de; deli olur . Caner mesela ben de beğenirim oyunculuğunu ve özellikle ortalarını ama defansı ise berbat , aynı linnes kıvamı defansı var ; ee Caner'e laf yok. Neyse umarım carole çok çok daha iyi oynar ve artık herkese kendini kanıtlamak zorunda kalmaz. Linnes beş para etmez ama bu adama kesinlikle haksızlık yapılıyor

Carole un kendini bu güruha kanıtlaması için bir sezon boyunca deli bir performans göstermesi gerekiyor zamanla bu algı kırılıcaktır. Ucuz maliyetli ve yabancı olunca 1-0 geride başlıyorsun.

5c272544ba82e2e6420cf2973c32bbbf.png

Acemi Birliğinde poz veren askerler gibi Carole :D

Lan bu medya ne yalamacı ya.
Demirkol denen şerefsiz hakan gs ın as sol bekidir. Sabri de sağ bekidir diyor. Selçuk ve Burak konusundaki yorumlarını zaten biliyorsunuz. Koy Barça ya oynasın. Gerizekalı filan olduğundan değil. Tamamen kasıtlı ve bilerek söylüyor.

3croixrouge130111.jpg

Ne kadarda ilk yardımcı bir topçumuz var

Geri
Üst Alt