Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Stoperde de oynayabiliyor olması avantaj yaratabilir. Hoşgelmiş.

epey boş bir insan
tembel, ukala
başımızı vuracaz bu adamı aldık diye

hayirli olsun
carole -hatun ismi gibi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2ljp15s.png

2n8x7cz.png

DUn gece aciklandigda ve simdiki takipcileri arasinda baya fark olmus 1 haftada 100bin olur galiba

Umarım tutar.

Az önce Troyes'in taraftar forumuna girdim. Fransızca bilmediğimden google translate aracılığıyla ingilizceye çevirttim daha doğru olsun diye çeviri.

İnsanlar bu adama hiç de öyle star gibi bakmamışlar 2 sezon boyunca. Teknik sayılabilecek bir oyuncu ancak defansif olarak çok büyük zaafları var demişler. Öne çıkıp arkayı boş bıraktığından bahsetmişler ve bunu son sezonunda azalttığını söylemişler. Geçen sezonu daha iyi geçirmiş anlayacağınız, ama çok dikkat çekici bir oyuncu gibi durmuyor Troyes taraftarı için bile.

Bizim scout bu adamda Telles'i görüp almış belli. Umarım çok pis yanılıyorumdur.

bu adamdan çok umutluyum baya heyecanlandırıyor beni ilk maçını sabırsızlıkla bekliyorum

-Lionel Carole, geçtiğimiz sezon Troyes'de 82 başarılı orta yaptı. Bu sayıya son 10 sezonda Süper Lig'de ulaşabilen isim bulunmuyor.
-Lionel Carole geçtiğimiz sezon 3330 dakikada 82 başarılı orta yaparken, Telles 1713 dakikada 4 isabetli orta yapmayı başardı.

Carole'yi çok beğendim ama Telles ilk 5-6 maç iyi oynayınca medya ve biz gaza gelip "bu adam seneye Madrid'e gider" dedik.

Carole'yi net görmek için Kasım'a kadar beklemekte yarar var.

Geri
Üst Alt