şu an dany'nin ilk geldiği kıvamda üzerine koyarsa efsane olabilir yoksa kestane..

Olm şakamısınız la

Adam efsane top oynadı

Pozisyon alışı, rakibi karşılaması, atağa gereken yerde destek vermesi

Yani her yönüyle 10 numaraydı

Eğer Hamza biraz adalet duygusu taşıyorsa

bu hafta Osmanlı karşısında banko oynamalı

Son düzenleme:
Rodrigez ile carole takımın en ii leri bu ayarda bir sağ bel birde açık oyuncusu bulmak lazım

tabi rodrigez le oynayacak birde merkez.

şu adamı düzenli sol bek oynat artık. bi ön libero, bi sol acık, bitirecen adamı..

carole yi tek beğenmeyen benim sanırım:(

Bu arada rodrigez iyi düzenli oynarsa tutar bence.

Telles'e kıyasla daha komple bek. Telles'te savunma sıfır, aralarında 3 yaş var, telles 3 sene sonra avrupa'nın üst düzey beklerinden biri olabilir ama su an icin cok hata yapıyor.

Birde carole madrid'e karsı oynadı, üst düzey performans beklememek gerekir. Süper Lig şartları icin gayet ii bir bek olur.

Bir süre aynı dili konuştuğu Chedjou ile birlikte stoper izleriz kendisini. Belki iyi bir ikili bile olabilirler.

Carole transfer olduğunda forumda verilen yarım devrelik videodan övgü dolu bahsetmiştim. Yanılmadığımı görüyorum. Çok iyi bir oyuncu. Çok daha iyi olma potansiyelide var. İşin en enteresan tarafı adam sol bek ama Olcan'dan iyi sol ön oyuncusu, Koray'dan iyi stoper, Cem'den iyi göbek oyuncusu. Umut'tan da iyi santrafor oynama ihtimali de yüksek. 1.500.000 bonservis + 700.000 euro yıllık. Muazzam transfer. Hoca ve tarama ekibine sonsuz teşekkür.

Telles'te defansif olarak çok toparladı kendini. Benim kafamda soru işaretiydi ama 2 maçtır ofansif etkinliklerde gösteriyor. 2 tane iyi sol bekimiz oldu. Tarama ekibi çalışın. 2 Carole'de sağ beke bulun.

Seneler sonra tas gibi iki tane Sol Bekimiz var simdi : Alex Telles ve Lionel Carole

Nazar degmesin

49670.jpg

Sol tarafa bakıyorum, Telles ve Carole ikisinden hangisi oynarsa sıkıntı yok, sağ tarafa bakıyorum Sabri ve Tarık hangisi oynarsa küfür ediyorum.

Carole'un başını döndürüyor hoca. Bir gün sol bek, bir gün sol açık, arada stoper. Hepsinde de elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor, takdir edilesi. Oldu olacak sağ beke kaydıralım, en azından Sabri/Tarık duosundan daha iyi katkı verir :)

Sakatlık veya ceza durumlarında eyvallah, ihtiyaçtan oynatırsın ama; gerekli yerlere transfer yapmayıp sonra oyuncu devşirmek kadar saçma bir olay da yok. Fatih Terim de çok seviyordu maalesef böyle şeyleri (Eboue'yi orta saha ve sol açıkta denemesi/oynatması, Riera'nın 30 yaşından sonra sol bek olması)

Geri
Üst Alt