Yaşı genç ofansta da kendini geliştirirse uzun yıllar kaptırmaz formayı bugün de iyiydi devam kara çocuk.

neden katılmıyorsun? Telles çok daha iyi ve potansiyelliydi. Teknik olarak üst seviye bir oyuncu değil Carole.

telles potansiyelli dedik ama o potansiyeli göremedik..carole bencede üst seviye değil ama enazından saha tellesten daha olumlu işleri var..dediğim gibi ne telles nede carole bizim seviyemizde adamlar değil...

telles potansiyelli dedik ama o potansiyeli göremedik..carole bencede üst seviye değil ama enazından saha tellesten daha olumlu işleri var..dediğim gibi ne telles nede carole bizim seviyemizde adamlar değil...

Kim bizim seviyemizde merak ettim şimdi :)

Hep şu seviye muhabbetleri,kendimizi dev aynasında görmeler işte bu yüzden bi bok olmuyor Türk takımlarından Avrupa'da kimsenin umrunda bile değiliz

Şahsen bir bek oyuncusunun defansif kabiliyetinin daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum özellikle 4231 düzeninde.

he olur da 4312 oynarız o zaman komple ileri geri çalışması lazım.

pauahahahahahahahahahahahahah telles ile kiyasliyorlar :D

carole tellesi top yapar oynar

spastic telles onun yuzunden kabuslar görüyordum

Gayet iyiydi. Tellesten daha sağlam. Tellesin bundan tek fazlası pası. Diğer özelliklerini daha iyi beğeniyorum. En azından sol bekin gereksinimlerini daha iyi yerine getiriyor

Telles brezilyanin yüz karasi gozunuzu seveyim saçma sapan kiyaslamalar yapmayın.

2-3 ay önce bu forumda Telles'e herkes sövüyordu lan :D

Kör öldü badem gözlü oldu :D

Geri
Üst Alt