Ben beğeniyorum iyi oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bügün pas hatalari fazlaydi diger maclarina göre ama son zamanlarin en iyi sol bekini bulduk

Defansta abidal,hucumda daha cözemedim :D

Hucumda yanlis pas tercihleri yapiyor.

100 km hızla pas at yumuşatıp yanındakine veriyor. Enteresan bir teknik var adamda.

Yalniz Denayer kendi mevkisi olmamasina ragmen adam isabetli orta yapti bunu İsabetli ortalar diye aldik.Hic orta actigini goremedim.Bekte en iyi orta acan beki deniliyordu buna.

Dün savunmada epey iyiydi, özellikle birebir mücadeleler de top kapan yegane adam diyebiliriz.

dün baya pas hatasi yapmisdi buda onu gösteriyor. insallah diger maclarda biraz dikatli olur

CP5fTCmWwAAaasv.jpg

Sağ da Denayer solda Carole ile defansif olarak iyi olduk. Önde basıyorlar bayağı rakibin 4-5 kere kontrasını kestiler.

Onunde her mac farkli bir adam oynuyor o yuzden daha onundeki adamla uyum yakalayamadi.. birde oyun icerisimde istedigi yerlerde topla bulusamiyor pas hatalarinin genelde sebebi bu..

Adama helal olsun.

Maçdan sonra röportajında diyorki bugun çok pas hatası yaptım çok top kaybettim farkındayım. Arkadaşlarıma alıştıkça buda son bulacak. çok çalışmalıyım.

Böyle hırslı istekli ve kendini bilen genç adamlar lazım bize.

Bu sene varsın gitsin ama geleceğimizi kurtaralım...

Adama helal olsun.

Maçdan sonra röportajında diyorki bugun çok pas hatası yaptım çok top kaybettim farkındayım. Arkadaşlarıma alıştıkça buda son bulacak. çok çalışmalıyım.

Böyle hırslı istekli ve kendini bilen genç adamlar lazım bize.

Bu sene varsın gitsin ama geleceğimizi kurtaralım...

emreç'ye örnek olsun

Geri
Üst Alt