Carole a 1.5 milyon verip 35 milyonluk Cafu performansi bekleyenler var forumda. Adama 1.5 milyon verdik 5.5 milyonluk verim aliyoruz. Bu adam 7 milyonluk Telles balonundan 50 kere iyi futbolcu. Bunun icin sevinmemiz lazim . Tarika 5 milyon euro verdik benim paramla 50 kurusluk katki alamadik.

Zaten capsiz Dursun ile bundan sonra alabilecegimiz oyuncular 1.5 milyon ile 3 milyon euro bandinda olabilir ancak. Dua edelim hepsinden 4-5 kat fazla verim alalim Carole gibi. Podolskiye de 2.5 vermistik. Cok kotu baslamisti ama her gecen gun ustune koyuyor.

Hepimiz atliyoruz ama bence Hamza dogru isler de yapiyor hatalarinin yaninda. Herkesin hakkini teslim etmemiz lazim. Yonetimden destek de almiyor .

eğer biz bu adamı 7 milyon euro verip alsaydık bu adam şuanda tanrı ilan edilmişti ama işte paranın gözü kör olsun

Gayet iyiydi yahu. Ne bekliyorsunuz ille gol veya asistmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bir ironi sanirim. Snsijder basligina gidip oyne be kardesim deyip bu baaliga gelip gol ve asist mi bekliyoruz demen net art niyet.

Hatani duzeltecegini umuyorum.

Eleştirilere bakıyorum da herkes kusursuz adam hastalığına tutulmuş :) Abidal performansı beklemeyin. 6 milyon euroluk Telles gibi boş bir oyuncu yerine cevher kazandik resmen. Ben oyuna bu kadar damga vuran bek izlemedim Galatasaray'da Hakan Ünsal'dan beri. Birkaç eksiği var o da çok mühim değil. Oynadığı seviye CL ve sırıtmıyor adam.

Birde hava topu vermiyor asla Melo gibi.

melo deme bana melo deme :(

Tam bir takım oyuncusu. Çok faydalı. Şunu da unutmayalım ki bu adam düne kadar Fransa 2. ligde oynuyordu. Bu tür üst düzey maçlar oynadıkça daha çok tecrübe kazanacak. Daha çok tecrübe kazandıkça da daha faydalı olacak. Hakan Balta bile 32 yaşından sonra futbolcu oldu. :) Carole uzun yıllar katkı sağlayabilir bize.

Carole'u beğenmessin anlarım da Telles'i beğenmek :asd:

Adam en azından savunmada kaya gibi duruyor.Telles vitaminsizi gibi üfürükle uçmuyor.Ben 70.dakkadan sonra baskı yediğimiz anlarda 3 tane inanılmaz kritik top çalışına dikkat ettim.Top geçse karsı karsıya kalacak gaitan.Yer tutuşları iyi.Savunma yapmayı biliyor bu adam.Eksiklikleri yokmu hayır var.Paslarını geliştirmesi lazım.Birde bazen çok basit top kaybı yapıyor.

Paslardan ziyada benim daha çok bu aralar ortaları hoşuma gitmedi.Onun dışında gerçekten tellesten çok daha iyi oyuncu ama telles gitmeseydi rekabet çok daha üst düzey olurdu.1.5 verip 5 alacagımız yerde belki de 10 alırdık.Tekel olmak hiç bir zaman iyi değildir. :)

Carole en saglam transferlerden birisidir. Telles'i ne kadar begensemde Carole bu kadar kisa zamanda Telles'den daha iyi oynamaya basardi ve gittikçe daha iyi oynuyor. Scout ekibini tebrik etmek lazim.

Son düzenleme:
Bomboş bir adam ilk maçlarda olumlu olacak gibiydi ama yok yok Tellesle arasında uçurum var
Çok saçma bence Telles ileri gidince geri dönemiyodu ciddi olarak Sol bek olmaz tellesden aşırı kırılgan Carole çok faydalı kabul etmiyorum tam bir savaşçı. Like a Chedjou.

Eleştirilere bakıyorum da herkes kusursuz adam hastalığına tutulmuş :) Abidal performansı beklemeyin. 6 milyon euroluk Telles gibi boş bir oyuncu yerine cevher kazandik resmen. Ben oyuna bu kadar damga vuran bek izlemedim Galatasaray'da Hakan Ünsal'dan beri. Birkaç eksiği var o da çok mühim değil. Oynadığı seviye CL ve sırıtmıyor adam.

Birde hava topu vermiyor asla Melo gibi.

Kalbime sicsaydin :( Melodan başka oyuncumu yok :(

Caroe 40 nın üzerinde league 2 de maça çıkmış devamlılığı olan sağlam bi bek.. Hem dinamik hem güçlü hem kondisyon sorunu yok ciğersiz hem bek e göre teknik olarak iyi ve gelişimi hızlı..Dün biçok pozisyonda kritik müdahaleleri vardı ben çok beğendim

Carole'un Telles'den tek eksiği oyun zekası. Telles böyle arada Sneijderle verkaça falan girip atak oluşturuyordu , sonunu getiremiyordu ama Sinoyla çok uyumlulardı orda.

Carole ise sonunu getirebilecek , getirtebilecek bir oyuncu ama onda da oyun zekası olarak ufak bir eksik var , biraz da tecrübe.Sino mesela bir kaç verkaç pası veriyor geç idrak edebiliyor , ama birebirde adam eksiltme özelliği Telles'den çok fazla.

Sen Fransa 2.ligteki adamı alıp CL de banko sol bek oynatıyorsun bırakta tecrübe eksiği ve iki üç kusuru olsun ki arada kaç tane kritik kontra kesti , ayağı yere sağlam basıyor

Son düzenleme:
Scout işte böyle adamlar için lazım illa yıldız gerekmez, adam futbolcu.

Her türlü tellesten iyi futbolcu Scout ekibi inş seneye carolün sağ bek versiyonunuda bulur

100348.jpg

Kayıp ağabeyi de bulundu.

Biz burda Teles'in bi numarası yok dediğimizde civciv gibi ötüyorlardı.

10 Numara transfer .Uzun zaman sonra adam akilli bir bekimiz oldu.Telles ile kiyaslamam bile Carole 10 kat daha iyi bir Sol Bek

Bir türlü çözemedim ben bunu. Bazı özellikleri çok iyi ama mesela Telles'in yaptığı gibi adam geçme,son çizgiye inme gibi özellikleri yok. Savunması falan müthiş ama hala kararsızım.

Çok iyi oyuncu bence.

Keşke bu tarz düşük ücretlere eksik olan mevkileri de doldurabilsek

Önüne CL seviyesinde iyi bir kanat oyuncusu koyarsak bence hücum performansı da artar.

Geri
Üst Alt