Defansif iyi,sol bek olarak görevini yapiyor ama hucumda kotu

Bana bizim için çok standart bir oyuncu gibi geldi. Savunması gerçekten fena değil ama oyuna katkısı eksik sanki. Fiyatına göre gayet iyi ama tabiki.

cok düz oyuncu, biraz defansif olarak iyi gibi görünüyor sadece.

Ederi kadar bir oyuncu, belli bir seviyenin üstüne çıkmıyor, altına inmiyor. Ara ara solda Balta'yı yalnız bıraktı bugün.

Feneve golu attiran bu heriftir gitti topu kaptirdi ustune kosamada beki yalniz birakti.

Arka adelesinde problem varmış. İyileşse bile haftaya oynatılmasın, Olcan oynamayı haketti.

Hatalari olabilir ama yinede son 10 yilin en iyi sol bekidir diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun bekimize. Sakatlığı bir şekilde hayırlı oldu takım adına ama en azından.

Adelesi atti o pozisyonda, bu yüzden ben kizmadim kendisine. Ben daha cok yine ayakta uyuyan Selcuk ve Bilal'e kizdim.

bu caroleyi beğenenlere saygım var ama şaşırıyorum size hele son 10 yılın en iyisi demek ne bileyim bu adamı sevemedim sevemeyeceğim de çok beyinsiz

1.5 milyona geldi o da 1.5 milyonluk oynuyor. Çok ekstra işler beklemek gereksiz, idare etsin diye alındı idare ediyor işte.

Ne yazik ki dediklerim gerceklesti. Tellesi gönderdik simdi Olcan oynar artik solbekte, ya da evlat Semih stopere gecip Balta solbek oynatilir.

Ben çok beğendim. Ayağı yere sağlam basıyor ve kolay kolay yıkılmıyor. Savunma oyuncusu böyle olmalı.

Ama çoğu kez söylediğim gibi Tellesin gitmesi çok kötü oldu. Ne güzel ikisi forma rekabetine girip oynayacaklardı.

Şimdi bu sakatlansa,cezalı olsa veya form düşüklüğü yaşasa orada göbekli Olcan ya da temposuz Balta oynayacak.

Ulan ne güzel 2 tane iyi birbirine alternatif oyuncumuz olan bölgeye bile el atıp orayı da halletiler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hay Telles'inize. :) Açın İnter maçlarını izleyin de şu adam hakkında konuşmanın ne kadar gereksiz olduğunu görün yahu.

Bence pek bir şey olmaz gibi geliyor bu elemandan Jose'ye falan yoğunlaşmak lazım daha çok.

Geri
Üst Alt