Carole'un ısı haritası. (Subliminal mesaj içerir.)

Cbw8aD_W4AAQ1ZD.jpg

Son düzenleme:
Bence bu cocuk daha iyi olabilir ama kendine güveni tamamen kaybolmus durumda. Sebebi? Sacma kararlar ile durup dururken kesilmesi.

Gidecegi pozisyonda topu belki kaptirabilirim diye geriye dönüp garanti pas oynuyor. Halbu ki ceza sahasina cok dogru kosulari var, zekasi fena degil.

Biraz daha güvenmli kendisine.

Tabi cocuk Jose olayindan da etkilenmistir. Jose assist yaparken yuhalandi. 1 ay sonra Burak yuhalandi diye 'gole gidenleri isliklamaz yakismiyor' diye aciklama yapti uA.

Bunu davranisi Jose icin de gösterseydiniz keske de böyle oyuncular etkilenmeseydi.

carole nın kesılmemesı lazım su saatten sonra..cocuk fransa 2 den geldı geldıgı takım cl de oynayan buyuk bı klup kotu gıdıyoruz ve sureklı kesılınce kendine guvenı sarsıldı...en azından bu sene sonuna kadar kendını gostersın kı bılelım as kadro ıcın yeterlı mı degıl mı.

carole iyi topcu bence takimdaki acik ara en iyi solbek ve denizli birdaha keserse olay cikar

fantaziye girme hocam oynat carole ve denayeri

Çok iyi maç çıkardı. İyi mücadele etti. Böyle devam ederse solda yeni bir Eboue'miz olabilir.

ya iyi oyuncu ama bazen çok fena konsantrasyon kaybı yaşıyor hermaç 5-10 dk o anlardada batırıyor işi

Tam bir görev adamı, takımda ki yeri böyle oynadığı sürece garanti olmalıdır, kesen haindir.

Banko sol bek. Daha iyisini almayı paramız yetmez. Takımda iyi olsa keşke de daha iyi olur zamanla.

NKFVaklınaK

Sahanin en iyisiydi (yine).

Normal arkadas bu takimdaki beyinsiz ve yeteneksiz heriflerin yaninda 90 dakika konsantre olabilmen imkansizdan daha da imkansiz.

Suan icin demiyorum.Burak,Sinan varken yine fazla denemiyor.Genel olarak denemiyor yani.Ayrica paslasarak da bir b.k oldugu yok.
Oynamiyordu o dönem sIk sIk yahu. 1-2 sayfa önce yazdim: Anlamsiz sekilde kesildi, sonra güven kaybetti dogal olarak. Sadece garanti oynamaya basladi hata yapmiyim diye.
Birde gözlerinin önünde Jose isliklandi.

Cidden bu kaotik ortamda bu kadar özgüven beklemem ama ofansif yönü oldugunu biliyorum, ilk maclar bunu göstermisti.

Bi kendimize sormaliyiz acaba takimda 1 yabanci oyuncu mutlu mu diye.. Gelen oyuncular kacmak istiyor, beyinsiz olsada bknz Großkreutz.

Geri
Üst Alt