Carole ve Linnes iyi birer bek yedekleri bana kalırsa. Vasat ilk 11 oyuncuları ama iyi birer yedek oyuncular.

tellesin juve maçını izledim en son..İnşallah mancini reyiz bir kıyak yapar da alır tellesi.. bizdeki çöp telles nasılsa aynen devam ediyor.. sene başı 1-2 asist yapınca hemen abartıldı carle bundan 2 gömlek üstün bir oyuncu

tellesin juve maçını izledim en son..İnşallah mancini reyiz bir kıyak yapar da alır tellesi.. bizdeki çöp telles nasılsa aynen devam ediyor.. sene başı 1-2 asist yapınca hemen abartıldı carle bundan 2 gömlek üstün bir oyuncu
Carole üst düzey bir bek değil ama iyi ve standart performans veren bir bek. Fazlasını verebilir ama azını vermez. Telles ise bana göre hep aynı kalacak. Ne defansı ne de hücumu tam olacak.

Kadromuz çileklerle dolana kadar bu adam sol bekte ilk 11 de oynar.Eğer yıldızlar topluluğu olursak ancak o zaman güzel bi yedek olur..

Carole üst düzey bir bek değil ama iyi ve standart performans veren bir bek. Fazlasını verebilir ama azını vermez. Telles ise bana göre hep aynı kalacak. Ne defansı ne de hücumu tam olacak.

Hak veriyorum caroleden bir lahm beklemek saçmalık olur.. özellikle ligde defans çok önemli değil caner gibi sırf hücumcu bir adam bile marcelo etkisi gösteriyor.. caroleun hücumda biraz daha aktif olması lazım...Genel olarak fizik hava topu müdahaleler hız adamda her özellik var çok dengeli bir oyuncu..

Defans hattı şimdilik : Carole - Chedjou denayer - Linnes olmalı ama chedjouyu ortaya kaydırıp baltayı alabiliriz defans ortasına donktan nefret ediyorum çünkü

Balta Semih, Sabri, Umut, Olcan gibi oyuncular gönderilince bu takimin önü acilir.

Yoksa her türlü bir sekilde evlatci olarak kadro ya giriyorlar.

Aysal operasyonu Sabri yi kadro disi birakarak baslatmisti aslinda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Adam bi sakatlanıyor 1-2 ay ortadan kayboluyor. Ne oldu buna şimdi hala takımla çalışamamış. 1 aya dönerse iyi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artik iyilestiyse sezon sonuna kadar, tabiki tekrar sakatlanmazsa, tum maclarda ilk on birde olmalidir. Sol tarafta en azindan defansif acidan Balta ve Olcan dan daha cok guven veriyor kendisi. Artik bide istikrar yakalasin cocuk bir oynuyor bir bakiyorsun ya yedek yada sakat. Gecen sezon 37 lig maci oynamis hic sakatlanmamis. Kamp donemini bu kadar kotu gecirirsen takim olarak olacaklari da bu malesef.

Olcanin yedegi olacak yine

defansi iyidi ofans sorunluydu
artik ikiside sorunlu oldu
fransiz tarik

gülüşünün hastasıyız, bi de rodriguez muslera ve chedjouya bak sanki zorla girmişler kardaja

9e4eec89d817416b8d9a193af9d848c1.jpeg

En fazla Gaziantepspor, Gençlerbirliği seviyesinde bir oyuncu. Hatta orda bile zaman zaman yedek kalır. Sezon sonu takımdan gönderilmesi şart. Mümkünse bonservisiyle beraber göndersinler. Bu elemandan ne köy olur, ne kasaba. Toplam 23 maçta oynamasına rağmen, bir bek tek bir asist bile yapamıyorsa, benim gözümde yetersizdir. Yerden yere vurduğumuz Sabri'nin bile 6 asisti var bu sezon.
Uzun lafın kısası Telles dursun, Carole gitsin.

stoperde dusunelim seneye

linnes chedjou carole telles

Geri
Üst Alt