Ve hiç bir golde de direk yoluyla hatası yokdu. Kademesine girenler savunmasını beceremedi resmen.

Ibrahimovicin golünde ortayı yapanın karşısında kim vardı hatırlamıyorum şimdi ama oda hata olmaz. Hatayı orda chedjou yaptı. Ibonun önünde mesafeli durdu. Arkasında yanında olmalıydı.

Yok ben de beğendim zaten üst posta ufak bir gönderme yaptım sadece onun da ironi olduğunu düşünerek. :D

Sneijder, Selçuk, Carole dün ki maçın en iyi 3 adamıydı. Sonra da Bruma ve Sinan idare eder performansı ile bunların ardından gelir.

Zaten ben de büyük bir hatası olduğunu görmedim, ama düz mantık düşününce tüm goller de onun tarafından geldi. Buradan iki sonuç çıkar; ya önünde oynayan kanat oyuncusu - ki bu Bruma oluyor - fazla yardıma gelmedi ya da top kapmak için değil de alanını kapatmak için defans yapıyor Carole. Biraz daha ısırgan olup rakibin ayağından top çalabilmesi gerekir.

Zaten ben de büyük bir hatası olduğunu görmedim, ama düz mantık düşününce tüm goller de onun tarafından geldi. Buradan iki sonuç çıkar; ya önünde oynayan kanat oyuncusu - ki bu Bruma oluyor - fazla yardıma gelmedi ya da top kapmak için değil de alanını kapatmak için defans yapıyor Carole. Biraz daha ısırgan olup rakibin ayağından top çalabilmesi gerekir.
Savunma hattını geçtim de takım içinde topu kapa bilen ve kapan en iyi oyuncumuz carole ama yani.
Gerçi top kapma konusunda takım olarak çok sayıf kalıyoruz

Savunma hattını geçtim de takım içinde topu kapa bilen ve kapan en iyi oyuncumuz carole ama yani.
Gerçi top kapma konusunda takım olarak çok sayıf kalıyoruz
Bkz. Melo yoksunluk Sendromu

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

yediğimiz ikinci golde serdar aziz yerini kaybettiği için onun yerini doldurdu reyiz. hatası yoktu bence.

Önliberonuz top tutamıyorsa ve rakibi iyi karşılayamıyorsa, bekleriniz hücuma yardım edemez ve hızlı adamlar karşısında dağılır.

Linnes ve Carole'la devam. Bu bünye Sabriye on sene dayandi, Carole'un 2-3 hatasını, Linnes'in acemiliklerini kaldırır.

Son düzenleme:
Carole'un dünkü durumu durmadan 4 yediğimiz zamanki Muslera'ya benziyor aslında.. Görünürde 4 golü Muslera yiyordu ama net hatalı diyemiyorduk dün de goller Carole'un tarafından geldi ama hatalı diyemiyoruz :encouragement:

Çok klas oyuncu

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ileri cikiyo bindirme yapiyo bruma sunun bindirmelerine cevap verse daha acayip isleyecek kanat

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soralım Carole'ye varsa tanıdığı fransız mümkünse zenci genç kendi gibi bir önlibero bir stoper bir sağ bek alalım ucuza vardır illaha carole'nin önereceği adamlar
Sneijder önerdi diye transfer yapıyoruz nasıl olsa düşün takımda caole gibi 3 adam daha olduğunu

Geçen sene ikinci yarı gösterdiği performansın üstüne çıkacakmış gibi gözüküyor ama kanattan orta açmayı öğrenmeli artık. En azından sürekli denemeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 asist mi ne yapti valencia. Valenciayi karsilamasi gereken sol bek degil sol acik.

cingıl bels

Savunma yaparken doğal olarak ceza sahası içine yığılıyoruz orada o ortaları açtırmaması gereken adam Carole değil maalesef yıldızımız Bruma veya sol iç oynayan Sneijder. Bu durumda Sneijder oralara kadar adam kovalayamayacağına göre Bruma hatalı diyebiliriz. Çok uzak kaldı Valencia'ya.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllar sonra gerçek sol bekimiz oldu. Umarım hep bizimle olursun Leo Carole !

en sevdim savunma oyuncumuz caröl reyis dünyanın en iyisi bee

Geri
Üst Alt