Başıma bişi gelmeyecekse abartıyoruz.
Oynayacağı maksimum takım Galatasaray olur

Ben Carole'ü çok severim evet performansı iki yıldır diğer arkadaşlarına göre çok önde ama çok abartıyoruz kendisini
Bu yıl orta açmıyor
Defans olarak çok iyi değil(ivanovic-zabaleta kadar net defansif özellikleri yok)
Konsantrasyon sorunu var arkasına top-adam kaçırabiliyor rahatça
Orta açmıyor fazla hücum'a çıkmıyor

Ama öyle bir mücadele ruhu dinamik yapısı mükemmele yakın ikili mücadeleleri var Bruma çok defansa yardım etmediği için Bruma'nın tam eksiklerini kapatıyor.Bruma'nında performansıda patlamanın en büyük destekçilerinden'dir Carole kimse dile getirmesede

Haa dedikleri gibi 8-10 milyon teklif gelirse satılması lazım kesinlikle çünki Tr ligi standardlarında hiçbir sol bek 8.10 milyon avro'luk destek vermez takımına ama daha az bir bedelle satılmaya kesinlikle karşıyım sol bek az bulunduğu için pahalı olur sol bek
Marcos Alonso 23 Abdul Rahman Baba 20 Lucas Digne 16.5 ediyorsa bizde Carole için 8*10 milyon isteyebiliriz sıkıntı yok

Bursa maçında cezalı duruma düştü.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 kere adam kaçırdı arkaya. Golün de sebebi. Bu maç kötü ne yazık ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan 1 kere değil 2 kere değil her seferinde aynı şeyi yer mi insan ya andaval olması gerekir uyanmaması için şu olaya

Çok kötü kaçırdı orada adamını ya
Bu hatayı yapmamalıydı

Böyle saçma sapan hatalar olmasa fenerin gol atacak bişey oynadığı da yoktu

Yazık oldu

Golün sebebi Carole den önce Balta, bos yapmayin. Chedjou olsaydi küfür eksik kalmazdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Golün sebebi Carole den önce Balta, bos yapmayin. Chedjou olsaydi küfür eksik kalmazdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Balta da hatalı ama adamı kaçıran Carole
Balta da adamın yanında olmalıydı ama Carole adamını kaçırmasa pozisyon olmayacaktı o yüzden daha çok göze batması normal.
Daha uyanık olması lazım bu maçta bir çok kez kaçırdı adamını bu şekilde

Normalde hiç böyle hatalar yapmazdı, yapsa da çok nadir ama bugün kaç oldu
Bugün baya şaşırdım açıkçası

Balta da hatalı ama adamı kaçıran Carole
Balta da adamın yanında olmalıydı ama Carole adamını kaçırmasa pozisyon olmayacaktı o yüzden daha çok göze batması normal.
Daha uyanık olması lazım bu maçta bir çok kez kaçırdı adamını bu şekilde

Normalde hiç böyle hatalar yapmazdı, yapsa da çok nadir ama bugün kaç oldu
Bugün baya şaşırdım açıkçası
s
Ben zaten diyorum elestirilir diye. Ama futbolda adam kacirmayi her oyuncu yapiyor yahu, mac icinde her oyuncu oyuncuyu kaciriyor. Ama Balta gibi bu sekilde adam paylasimini vasat uygulayan bir stoperin isi yok bu seviyede. Hep yapiyor bunu.

Buna Alaba muamelesi yapanlar maçı izliyor mu acaba

Gölü o yedirdi

İyi oyuncu ama çok pohpohlanıyor

Top rakipteyken uyukladı resmen haftaya da cezalı yerine keşke linnes oynasa

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Seni alternatifsiz bırakanın abv

Abartılan başka bir isim, rotasyon oyuncusu olabilir en fazla, Galatasaray' ın sol beki çok daha büyük bir isim olmalı!

Geri
Üst Alt