Yıllarca Ştefan Radu'yu hep istemiştim artık yavaş yavaş yaşı geçiyor Terence Kongolo'yu isterim gerçekten
Defans olarak gayet sağlam öyle reaksiyonları iyi 1.88 boyuyla üstüne mükemmel sıçrıyor hava toplarına ilaç olur hızlanması iyi gidip ikiye birlere katılıyor filan

Bruma-Kongolo olsun derim sol kanat için
Bence Bruma yi da cok abartiyoruz takim icin degil kendi icin oynuyor cok yetenekli ama kafa yok pek,tabi takimda selçuklar,sabriler,semihler ,carole lar,josueler olunca yasin bile ronaldo muamelesi görüyor. Su takimda uc tane yıldız var Muslera,Sneijder ve herseye ragmen Podolski,o kadar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yıllarca Ştefan Radu'yu hep istemiştim artık yavaş yavaş yaşı geçiyor Terence Kongolo'yu isterim gerçekten
Defans olarak gayet sağlam öyle reaksiyonları iyi 1.88 boyuyla üstüne mükemmel sıçrıyor hava toplarına ilaç olur hızlanması iyi gidip ikiye birlere katılıyor filan

Bruma-Kongolo olsun derim sol kanat için
Kongolo bide stoperden devsirme, yani hem sol stoper hem solbek oynuyor.

Kongolo bedava zaten

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Bence Bruma yi da cok abartiyoruz takim icin degilnkendi icin oynuyor cok yetenekli ama kafa yok pek,tabi takimda slecuklar,sabriler,semihler ,carole lar,josueler olunca yasin bile ronaldo muamelesi goeuyor. Su takimda uc tane yildiz var Muslera,Sneijder ve herseye ragmen Podolski,o kadar

Şu takımda

Eren-Yasin-Josue-Selçuk-De Jong gidi ortasaha ve hücum hattına sol tarafa Hazard-Ronaldo-Neymar'ı koy istersen yine çok birşey değilmeyecektir

Adam akıllı formda bir Sneijder sahada olduğu zaman Poldi daha top oynamaya niyeti olduğu zaman Bruma o istediği topları alanları buluyor ve iş yapıyor

Yoksa Bruma'nın ayağına topu ver 11 adamı çalımlayıp gol üretsin asist yapsın diye bekliyor tüm takım + JoR

brumanın arkasına defansı saglam ilerı cıkmayacak bi bek lazım bu herif motor oluyor

Bruma tabiki kendi icin oynayacak su takima bakip 20 yasinda olan bir cocuk hadi kulup iyi yerlere gelsin diyecek hali yok.
Hicasi hoca degil,baskani baskan degil kaptani kaptan degil

Bruma tabiki kendi icin oynayacak su takima bakip 20 yasinda olan bir cocuk hadi kulup iyi yerlere gelsin diyecek hali yok.
Hicasi hoca degil,baskani baskan degil kaptani kaptan degil
Eyvallah bu söyleme diyecek lafım yok,nereyi tutsan elde kaliyor.

Takımda ki en yetersiz oyunculardan biri. Telles gibi yetenek yakalamistik satarak hata yaptık.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetenekleri konusunda kimsenin şüphesi yok ama Tudorun kendini kanıtlama eşiği Carole ve Linnestir bu takım için.

Özellikle Carole'un ve Linnesin savrukluğunu üstünden attırıp beke monte ederse bütün tribünü kazanır.

defansif yönü biraz zayıf sabriye göre çok iyi ama basında arkası olmadığı için çok göze sokuluyor ama şu dikkatimi çekti
bölgesinden oyun kurma pas alış verşi oyunu açma rahatlatma olaylarını çok iyi yapıyor olmadığı maçlarda pozisyon üretmekte zorlanıyoruz

şimdi diyeceksiniz kaç asisti var bu öyle bişey değil sniejder bruma carol paslaşmarını düşünün ani pas alış-verşi çalımları alan açılmasını sağlıyor
bana tepki gösterenler muslera yı izlesin en çok kime pas veriyor yani oyunu kurduruyor yada imkanı olanlar öğrensin takımda en çok kimlere güveniyor bence birinci carol ikincisi oynarsa chedjou

Geçen seneki gibi oyna sende la noldu sana böyle

Böyle devam edersen seninde gitmen lazım

Carole seni çok savundum ama bu sene belli bi yerden sonra mala bağladın
Kendine gelmen lazım :)

Gecen sene iyiydi

Bu sene cok kotu

Umarim tudor'un gelisiyle tekrar eski formuna kavusur

Ben Tudor ile kendini bulacağını düşünüyorum. Geçen sene onu ön plana çıkaran şey herşeyden evvel iyi mücadele ediyor olmasıydı. Bu sene pek bir antrenman performansı göremediklerinden ötürü olsa gerek Carole'da ileri geri gidişlerde sürekli bir aksama meydana geliyor.

orta acinca öldürecekler bu arkadasi kesin bilgi yayalim. sürekli geriye oynamaktan usanmandi mal adam

Geri
Üst Alt