235 Şuttan 22 Gol Çıkardık

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray hem toplam şut sayısında, hem de maç başı şut sayısında rakiplerinin önünde yer alırken, bu pozisyonları gole çevirmeden büyük zorluklar yaşıyor.

Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan 12 haftada rakip kaleye tam 235 şut attı. Bu alanda sarı - kırmızılılara en yakın rakip ise 205 şutla Kasımpaşa oldu. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakipler olarak gösterilen Fenerbahçe bu alanda 205 şutla üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş 188 şutla altıncı, Trabzonspor ise 175 şutla 11. sırada bulunuyor.

Sarı - kırmızılılar, şutları gole dönüştürme oranında % 9,4 ile ligdeki tüm takımlar arasında dokuzuncu sırada yer alıyor. Bu alanda % 15 ile Fenerbahçe lider durumda. % 12 ile Hatayspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor ise ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray'ın şut istatistiklerinde ligin bu kadar önünde yer almasına rağmen, bunları gole dönüştürmede bu kadar geride kalmasından daha da ilginç olanı ise şu ki, Galatasaray'ın rakip kaleye attığı toplam 235 şutun yaklaşık % 66'sı ceza sahası içinden atılmış.

* İstatistiki veriler Comparisonator'den alınmıştır.

İşlevi önemli demek ki

On hattın bitiriciligi şahane. Düzelmesi elzem.

adam olana çok bile

Fb ile bizim istatistik yer değişir ikinci devre. Düzelir.

Ben Kerem’i sağda da görmek isterim. Çünkü bizim oyun anlayışımızda kanattan kaçıp giden bir oyuncu iş yapıyor. Sağda son vuruş yapamaz belki, ama güzel asistler çıkarabilir. Tete yi ise 10 numarada görmek isterdim.

icardi zaha yüzünden

vay be tahminimden bile kötüymüş,ben rezaletiz diyordum ama rezalet hafif kalır bu bitiricilik icin

oyun sistemi ve orta saha da az topçu ile oynamamız ile alakalı bir durum

bunemksinirli.gif

Geri
Üst Alt