- 20 Haziran 2011
- 57.808
- 63.235
- 4.533
çin vurmuştur uçağı diplomatik kriz çıkmasın diye açıklamıyorlardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye vursun herhangi bir savaş durumu yok herhalde ?
malezya da yanlışlıkla düşürmüş olabilir,uçağın bir haftadır yerinin tespit edilememesi akıl alır iş değil gizleniyor olabilir
Diplomatik kriz çıkmasın diyen ülke de gidip 300 kişilik sivil uçağı vurur zaten evet panpa.
Bu serkan çok bozdu abi
![]()
tamamda kaybolan endonesya uçağı 7 ay sonra bulundu bu işler öyle kolay değil onuda abd den gelen araştırma gemisi buldu zor bela kara kutu incelemesi sonrası kazanın pilot hatası olduğu anlaşıldı
Beyler Rusya ile Amerika arasında rekabetten dolayı bir çok ülke füze tatbikatları yapıyor.
Çin ya da Malezya bilerek vurmamıştır ama bence buna benzer bir olay olmuştur.
Mantıklı mı boeing 777 gibi bir uçağın bulunamaması.
yani diyorsunki herhangi bir füze denemesinde füze rotasından sapıp o uçağa kilitlenmiş olabilir diyorsun yani hedef olarak sonuçta bir anda kayboldu herhangi bir düşüş alçalma bildirimi gelmeden radardan yok oluverdi aslında mantıklı
Askeri radar sistemleri farklıdır bilirsin belki.
Tehdit olarak algılanmış olabilir. Bilerek veya bilmeyerek vurulduğunu düşünüyorum.
Kaçırılma ihtimali 0 bence yoksa pilot bir şekilde sinyal gönderirdi.
Ama herhangi bir sinyal vermeden aniden ortadan yok olması bana başka bir şey düşündürmüyor.
bence uçagi kaçirdilar. patladigi garantimi.
aşağıdaki ekşi sözlükteki yazıya göre eğer kaçırılsa, uçağın tüm vericileri kapatılsa bile askeri radarların çalışma prensibine göre askeri radarlara yakalanması gerekirmiş
uçagida bulamiyorlar neiş ozaman. bu uçagin kara kutusu yokmu. neyse çözemedim ben bu işi:cool-96: