239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

çin vurmuştur uçağı diplomatik kriz çıkmasın diye açıklamıyorlardır

malezya da yanlışlıkla düşürmüş olabilir,uçağın bir haftadır yerinin tespit edilememesi akıl alır iş değil gizleniyor olabilir

tamamda kaybolan endonesya uçağı 7 ay sonra bulundu bu işler öyle kolay değil onuda abd den gelen araştırma gemisi buldu zor bela kara kutu incelemesi sonrası kazanın pilot hatası olduğu anlaşıldı

Beyler Rusya ile Amerika arasında rekabetten dolayı bir çok ülke füze tatbikatları yapıyor.

Çin ya da Malezya bilerek vurmamıştır ama bence buna benzer bir olay olmuştur.

Mantıklı mı boeing 777 gibi bir uçağın bulunamaması.

Havada otomatik pilotta yol alan bir uçağın düşme ihtimali neredeyse %0'dır. Teknik arızadan dolayı düşecek olsaydı 4 saat daha ilerlemezdi sinyal kesildikten sonra. Hemen havalandıktan sonra 15 dk içinde düşerdi. Bana kalırsa kesinlikle kaçırıldı veya bombalandı. Başka türlü düşmesinin imkanı yok. Belki uçakta yangın da çıkmış olabilir ama çıksaydı acil durum bildirirlerdi herhalde.

tamamda kaybolan endonesya uçağı 7 ay sonra bulundu bu işler öyle kolay değil onuda abd den gelen araştırma gemisi buldu zor bela kara kutu incelemesi sonrası kazanın pilot hatası olduğu anlaşıldı

uçaktan kuleye herhangi bir olumsuz sinyal yok,bir anda uçak radardan çıkıyor,pilot o havayolunun en deneyimli pilotlarından biriymiş, uçak tipi de önemli bahsedilen boeing uçağı bir haftadır bulanamaması mantıklı gelmiyor bana

Beyler Rusya ile Amerika arasında rekabetten dolayı bir çok ülke füze tatbikatları yapıyor.

Çin ya da Malezya bilerek vurmamıştır ama bence buna benzer bir olay olmuştur.

Mantıklı mı boeing 777 gibi bir uçağın bulunamaması.

yani diyorsunki herhangi bir füze denemesinde füze rotasından sapıp o uçağa kilitlenmiş olabilir diyorsun yani hedef olarak sonuçta bir anda kayboldu herhangi bir düşüş alçalma bildirimi gelmeden radardan yok oluverdi aslında mantıklı

yani diyorsunki herhangi bir füze denemesinde füze rotasından sapıp o uçağa kilitlenmiş olabilir diyorsun yani hedef olarak sonuçta bir anda kayboldu herhangi bir düşüş alçalma bildirimi gelmeden radardan yok oluverdi aslında mantıklı

Askeri radar sistemleri farklıdır bilirsin belki.

Tehdit olarak algılanmış olabilir. Bilerek veya bilmeyerek vurulduğunu düşünüyorum.

Kaçırılma ihtimali 0 bence yoksa pilot bir şekilde sinyal gönderirdi.

Ama herhangi bir sinyal vermeden aniden ortadan yok olması bana başka bir şey düşündürmüyor.

ama şöyle birşeyde var füze isabet edip patlasa geniş bir alana parçalar yayılırdıki illaki parçalardan biri bulunurdu vuran ülke hemen parçaları topladı gibi bir teori kurmakta fazla hayalperestlik gibi olur sanki

Pilot intihari da olabilir aslında. SilkAir'in pilotu intihar etmişti mesela.

Askeri radar sistemleri farklıdır bilirsin belki.

Tehdit olarak algılanmış olabilir. Bilerek veya bilmeyerek vurulduğunu düşünüyorum.

Kaçırılma ihtimali 0 bence yoksa pilot bir şekilde sinyal gönderirdi.

Ama herhangi bir sinyal vermeden aniden ortadan yok olması bana başka bir şey düşündürmüyor.

mantıklı uçakta arıza olsa düşüşe felan geçse bildirim gelmesi lazım bir anda kaybolması demek bu kazaya ne neden olduysa bir anda oldu bitti pilotların herhangi bir bildirimde bulunacak kadar zamanı olmadı o da herhangi bir füzenin isabet etmesi ihtimalinin arttırıyor

bence uçagi kaçirdilar. patladigi garantimi.

aşağıdaki ekşi sözlükteki yazıya göre eğer kaçırılsa, uçağın tüm vericileri kapatılsa bile askeri radarların çalışma prensibine göre askeri radarlara yakalanması gerekirmiş

239 kişi. Vaybe.. Toplu katliam. Bir uçağa biniyorsun ve dünyaya son bir kez göklerden bakıp boğularak can veriyorsun. Çok kötü be

aşağıdaki ekşi sözlükteki yazıya göre eğer kaçırılsa, uçağın tüm vericileri kapatılsa bile askeri radarların çalışma prensibine göre askeri radarlara yakalanması gerekirmiş

uçagida bulamiyorlar neiş ozaman. bu uçagin kara kutusu yokmu. neyse çözemedim ben bu işi:cool-96:

Geri
Üst Alt