Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.415
- 15.073
- 1.978
Allah sabır versin böyle olacağı belliydi, kimse kurtulamamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
firmanın eski bir reklamıymış.. :
![]()
"nereye giderseniz gidin, asla kimse bilmeyecek"
Bu enkaz bulunamadı mı halen unutuldu haberde çıkmıyor hiç?
Enkazdan bazı parçalar bulundu da cesetlere ve enkazın tamamına hiçbir şekilde ulaşılamadı diye biliyorum.
Kayıp yolcuların aileleri 5 milyon dolar ödül koymuş sırrı çözene bu nasıl saçmalıktır bu kadar sürede nasıl bulunamaz
Niye bu kadar süre geçtikten sonra hâlâ bu kadar para harcanıyor? Bence boşa masraf. Yani düştüğü kesin. Uzaylılar tarafından kaçırılmadı ya? Uçaktakilerden birinin yakını olsam ben bile pes etmiştim çoktan. Ruhları şad olsun.Malezya Havayolları'na ait ‘MH370’ sefer sayılı uçak için kaybolmasının üzerinden yaklaşık 11 yıl geçtikten sonra yeniden arama çalışmaları başlatıldığı açıklandı.
Okyanus ve deniz tabanından robotlarla veri toplayan ‘Ocean Infinity’ şirketine ait ‘Armada 7806’ gemisi Avustralya'nın Perth kentinin yaklaşık 1000 kilometre açıklarına arama çalışmaları için demir attı. Enkazın bulunması halinde Ocean Infinity şirketine yaklaşık 70 milyon dolar ödeme yapılması bekleniyor. Malezya Ulaştırma Bakanı Anthony Loke da bugün bir açıklama yaparak şirketin arama çalışmalarını sürdürdüğünü teyit etti.