#24 Erman Kılıç

Cevap: #24 Erman Kılıç

uzun uzun yazmaya gerek yok bu tür adamlar için bir kelime vardır "joker".

hamit yerine bugun oynasaydı nolurdu yani ne kaybederdik kazanmayı da geçtim

Ne zaman oynayacak bu adam yaa. Daha hiç hazırlık maçlarında oynamadı sanırım. Turşusunu mu kuracaklar hazırlık maçında bile oynamayacaksa..

son 2 hazırlık maçında da oynamadı neden bilmiyorum ama

Erman Kılıc ofansif ortasahanın 3 bölgesindede oynayabilen bir oyuncu.

Bence 4-2-3-1 sistemine gecilmeli..Solda Erman-Sağda(Gercek Mevki) Amrabat ile kanatlarda cok daha etkili oluruz.

Amrabat ve Erman Süper Lig şartlarında her savunmaya tehlike yasatabilecek tarzda oyuncular.

Acıkcası 4-3-1-2 sistemi ile bizi cogu takım kilitleyecek.

Cevap: Ynt: #24 Erman Kılıç

Yo oynadi sen izlememissin

Shrewsbury ve Notts Co maçlarında oynamış 45'er dakika ama onları izlemedim. Esas belirleyici maçlar olan Malaga ve Napoli'ye karşı 1 dakika bile oynamadı. Üstelik ilk maçta 9 ikinci maçta 8 oyuncu değişikliği olmuş. Gönderilmesi kesin olan Elmander bile oynadı ama Erman denenmedi.

Cevap: Ynt: #24 Erman Kılıç

Shrewsbury ve Notts Co maçlarında oynamış 45'er dakika ama onları izlemedim. Esas belirleyici maçlar olan Malaga ve Napoli'ye karşı 1 dakika bile oynamadı. Üstelik ilk maçta 9 ikinci maçta 8 oyuncu değişikliği olmuş. Gönderilmesi kesin olan Elmander bile oynadı ama Erman denenmedi.

yeri kesin oldugundan :ayatollah:

Ynt: #24 Erman Kılıç

Sonucta oynadi gerisi beni ilgilendirmez. 3_4 gun sonra bir daha oynicak o zaman izlersin. Kacirma

kongre uyelerinden birine sorduk kuzenimle... kuzenim onun kiracısı, dedi ki erman kılıc'ı hasan şaş çok istemiş, o önermiş

biz dedik ki aslında gerek yoktu falan :)) olsun güzel türkü okuyor dedi heheh :)))

Yazık oldu bu adama da.

Erman ve Engin oyuna sonradan girip skora çok katkıda bulunacaklar. Her ikisi de çok istekli vede çok kaliteliler. Erman'ın uzaktan şutları, Engin'in driplingleri çok can yakar.

Yabancı sayısı kısıtlanmış olabilir ama ciddi anlamda çok kaliteli bu ikisi bir sorun yaşamayız yedek kulübesinde.

Hamit denen gereksizi bu senede oynatirsa hoca, formuna bakmaksizin..

Bi zahmet gitsin istifa etsin..

Hamit'ten yedek olur bu takimin as oyuncusu olmaz, su Erman bile Hamitten daha çok hiz katiyor oyuna..

Hamit kaçak LIG tv seyrediyormusum gibi 5-6 saniye geriden geliyor..

bugün de yedekte yoktu, kazim emre colak hamitten cok mu kötü bu adam??

engin ve amrabat ile birlikte o orta sahadaki IYI ofansif oyunculardan..

akıbeti korkutuyor inş yazık etmeyiz bu adama

Neden oynatılmıyor acaba

Takıma girmesi önemli

Malum 6+0+4

Geri
Üst Alt