#24 Erman Kılıç

Emre Ermana göre sagda daha iyi oynar. Erman sol taraf icin olur ama ideal yeri Sneijderin pozisyonu forvet arkasidir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=h22oMyqWyyg[/media]

Sivasta hic izlemedim oynarken, hic dikkatimi cekmedi ama bizde oynadigi maclarda tipik anadolu oyuncusu oldugunu gösterdi. Hic birsey beklemiyorum, zaten patliyacak elimizde seneye birisi ile takas ederiz. Basit takimlardan büyük takimlar gelip, sonrada sönüp giden binlerce oyuncudan biri olacak. Seneye kimse hatirlamaz bile bunu.

Bu adam tek forvetli düzende ya sol açık oynar ya da forvet arkası. En kötü sağ açıkta oynar ama orada bile verimliliği yüzde 50 düşer. Başka da ne bir sistemde ne bir pozisyonda fayda vermez. Son maçta ki gibi 3'lü orta sahanın sağına falan koyacaksak geçmiş ola. Adamın GS kariyeri başlamadan bitmiş olur.

Bu adam sag kanatta ne zaman verimli olmusta sürekli sag kanatta deneniyor ? Cok verimsiz sag kanatta. Keske Drogba yerine oyuna girseydi bos alan buldugunda sol kanattan etkili olabilirdi. Engin veya Erman girmeliydi kesinlikle.

Hangi akla 2 maçtır sağ kanatta oynatılıyor bu adam,garip yani.

Ya kaç yıllık Erman'ı da sağ açık yaptık ya helal olsun valla. Futbolcuları en verimsiz mevkilerinde oynatma konusunda bizim teknik heyet dünyada sayılıdır herhalde.

Kaç yıllık Erman'ı da sağ açık yaptık ya daha ne diyim. Bu adam sağda oynayacaksa bile sen tek forvet oynamak zorundasın. Ki o sistemde bile sağda verimliliği çok düşük olur. Bizim teknik heyet oyuncuları en verimsiz mevkilerde oynatma konusunda artık çığır açtı valla.

Yanlış mevkii olan sağ kanatta oynuyor ama ne olursa olsun oyuna katkısı bu kadar az olmamalı..

Erman bana bir zamanlar transfer ettiğimiz Altan Aksoy'u hatırlatıyor.Onun da neden transfer olduğunu ne işe yarayacağını kimse anlamamıştı.Yine 30 yaşında transfer etmiştik kendisini.1-2 gol atıp kısa sürede takımdan ayrılmıştı.

Aynı senaryo Erman'da da olacak.Bir kaç kupa ve lig maçında şans bulur.Devre arası yada sezon sonunda Rize,Kayseri,Kasımpaşa gibi bir takıma transfer olur.

bi mac ilk 11 de baslasinda ne oldugunu anliyalim, oyuna sonradan girdiginde hicbirsey etkisi olmadi, belki 11 de baslarsa daha net anlasilir bu takima faydali olurmu diye

Adam girdiğinde doldur boşalta başlamıştık zaten. Yorum yapılamaz daha göremedi kendisini tam.

Erman bana bir zamanlar transfer ettiğimiz Altan Aksoy'u hatırlatıyor.Onun da neden transfer olduğunu ne işe yarayacağını kimse anlamamıştı.Yine 30 yaşında transfer etmiştik kendisini.1-2 gol atıp kısa sürede takımdan ayrılmıştı.

Aynı senaryo Erman'da da olacak.Bir kaç kupa ve lig maçında şans bulur.Devre arası yada sezon sonunda Rize,Kayseri,Kasımpaşa gibi bir takıma transfer olur.

Erman gerçekten çok kaliteli bir futbolcu ama ben de senin gibi heba olacağını düşünüyorum..Kaldıramıyor bu formayı ..

Erman orjinal bir kanat oyuncusu degil bu 1

sag kanatta hic oynamaz bu 2

en verimli olacagi oyun tarzi ice katetmektir bu da 3

Ermana laf yok kendini ispatlamış bir oyuncu ligde ama Galatasaray gibi bir takımda oynamayı kaldıramıyor. Her hareketinden belli ayağına top geldimi başıma bir iş açmadan şu topu ayağımdam çıkarim modunda yaşı gelmiş zaten 30 a en fazla 5 10 dakika oynar sonradan girip yedeğin değişmez adamı olur ermanı eleştirmeden önce yabancı sınırlaması varken o kadar yerli oyuncu içinden sadece ermanı alanları eleştirmek lazım.

BPj60zfCIAMaObb.jpg:large

:D

Geri
Üst Alt