#24 Erman Kılıç

Kesin gitmiş mi nedir kap açıklaması filan mı var tutarlar filanda biliniyor gibi konuşulmuş ama ?

Oha lan hayatımda böyle saçma transfer politikası görmedim. Bu ne saçmalık ya. Aydın mongolunu geri alıyoruz, yeni aldığımız adamı doğru düzgün şans vermeden gönderiyoruz.

Oynatmicaktiniz madem niye aldiniz? Sonra Terimi elestirince ustumuze geliniyor.

Terim transferden anlamıyor dediğim zaman..Ooo Terim'e hakaret etti banlayın diyorlar.

Terim bir Motivasyon ve Taktik ustasıdır ama transferlerde verdiği kararların cogu maalesef cok yanlış kararlar.

Hamit gitsin Erman niye gidiyor.

Emre,Yekta,Hamit vs daha Erman'a gelene kadar çok topçu var.

Hamit kadar taş düşsün başınıza.

Aydını alıyorsun Ermanı gönderiyorsun

Hamit neden gitmedi deniyor. Allah Akıl Fikir Versin

Aydın > Hamit ona bakarsak.

Sen yüzünü yıka Mustafacım.

Aydın futbol hayatında ne yaptı ki Hamitten büyük diyorsun.

İnsanlardaki Hamit antipatisini anlamıyorum. Evet çok iyi performans göstermedi ama adamın hakkını yemeyin.

Herkes Es Es Maçında Hamit yok ohh be diyordu ne oldu :)

Takıntılı bir hayat sürmek yerine olaylara tarafsız bakmayı deneyin

İnsanlardaki Hamit antipatisini anlamıyorum. Evet çok iyi performans göstermedi ama adamın hakkını yemeyin.

Hamit geldiği gün sevinçten yerimde duramamıştım. Hamit'in kariyerine,futbolculuğuna saygım var. 2 sene öncesine kadar dinamo gibi adamdı ama an itibariyle performans bakımından Hamit'e tanınan şans Aydın'a tanınsa daha fazla katkı verir tartışmam bile.

Artık objektif bakın olaylara,duyguları bir kenara bırakın.

Bu olayın sorumlusu da Fatih Terim'dir.

Fazla bir şey demeye gerek yok.

Yolun açık olsun Erman...

Hamit geldiği gün sevinçten yerimde duramamıştım. Hamit'in kariyerine,futbolculuğuna saygım var. 2 sene öncesine kadar dinamo gibi adamdı ama an itibariyle performans bakımından Hamit'e tanınan şans Aydın'a tanınsa daha fazla katkı verir tartışmam bile.

Aydın Hamitin Ayakkabısının Bağı Olamaz.

Aydına Tanınan şans Türkiyede başka hiçbir futbolcuya tanınmamıştır.

Konyaya atıığı bir gol sonrası o anın kaymağını yemeye devam ediyor.

Aydın sıradan bir anadolu takım Topçusudur. Şuan GS olmayı zerre kadar hak etmiyor.

Erman Gs futbolcusu olamaz büyük düşünün artık ha şimdi bana kadrodaki çöpleride saymayın lütfen aöa Hamit kariyeri Aydın altyapısı ile Erman dan çok üstün abartmayalım ayrıca bir arkadaş yeri 10 numara demiş ama orada oynayacak Wesley Selçuk Bruma varken Erman gereksizdi ancak madem veriyorsun karşılığında genç bir adam al be kardeşim Kazım bedava Erman bedava olmaz böyle gönderişler Frei de 2,5 a Bursaya gidiyormuş ver 3-4 al işte senin eksik yerin orası

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Adamlar kendi dandik topçusu için bize 10mil çekiyor.

Biz aynı kalitede oyuncumuzu ciklet paralarına sağa sola dağıtıyoruz.

Bir açıklama yapması gerekiyor artık klübün

Aydın Hamitin Ayakkabısının Bağı Olamaz.

Aydına Tanınan şans Türkiyede başka hiçbir futbolcuya tanınmamıştır.

Konyaya atıığı bir gol sonrası o anın kaymağını yemeye devam ediyor.

Aydın sıradan bir anadolu takım Topçusudur. Şuan GS olmayı zerre kadar hak etmiyor.

Hamit'le çok ortak yanı varmış.

Terimle arasında bir sıkıntı olmuştur veya takım arkadaslarıyla. bu şekilde gönderilme başka şekilde açıklanamaz

Hamit olmadıgı için puan kaybettik.

Bu cevabı mı bekliyosun ciddi ciddi ?

Geri
Üst Alt