#24 Erman Kılıç

Yapılan büyük ayıp. Üstelik kötü oyuncu da değil.

Cidden kötü oyuncu falan değildi. Anadolu takımından geldi diye ön yargılar vardı ama takip edenler bilir oynadığı takıma ne denli katkı sağladığını.

Hamit'in,Aydın'ın verdiği katkının 5 katını verirdi.

Ayrıca kötü topçu olsa bile adamı takımından koparıp alıyorsun sonra geri satıyorsun. Rezillik.

su aydini aykutu arenada iyi bir yuhaliylim

Niye. Onların suçu yok ki. Az bile yapmışlar. Hele A7 denilen varlık. Alın paranızı sokun kasanıza ben o paraya oynamam sizde dedi. Sonra başkası almayınca HAYIRSEVER birileri yine klübe buyur etti. BABASININ PARASI YA....

N e ermanmısşın arkadaş heryerı bırbırıne kattın

Gercı erman sorun degıl kıt kafalar sorun

Hayıe hiç bir şey sorun değil Aziz e tapan koyunlar gibi başkalarının hatalarını görüp eleştiremeyecek kadar düşünemeyenler tapınanlar sorun....

Aydın kalıyor şu takımda kimselere verilmeyen şanslar verilen. 1 maçta 45 dk oynamayan Erman gidiyor. Yazıklar olsun

Sonra vay efendim niye yönetime hakaret etttin ban ye . Sonuna kadar haklıym yönetime laf atmakla !

bütün yedeklerimizden daha iyi bir futbolcu erman.hakikaten haksızlık yapıldı.inşaAllah eskişehirde başarılı olur.

bir teknik adam ki motivasyn ve adam yöneticiliğinde 20 de 20 iken transfer ve kadro planlamasında bu 20 üzerinden 4 olabiliyor..

şu kadar imkan varken beşiktaştan daha kötü 11 imizi olacak bu başarmak imkansızdı ama başardı fatih hoca..

alt yapıdan odun çıksa oynatıyor ve en kötüsü bunu marifet sanıyor adamda futbol sevgisi bırakmadı..

fatih hoca ile yine Avrupa şampiyonu olabiliriz ama asla türkiyenin bayerni olamayız..

ben 10 yılda bir Avrupa şampiyonu değil bayern gibi güçlüysem rakiplerimle bariz bir fark oluşturup onları eze eze yenmeyi tercih ederdim..

milli takımda kal fatih hoca bu sene sayende bitti başlamadan umut bırakmadın taraftarda..

en cok zoruma giden eskisehire verilmesi

daha alper kazigi taze taze dururken

birde gecen sene necati belese verildi

Tartışmayın hocanızı eleştirmeyin bakayım hata yapmaz o ulu bir kişiliktir .....

fatih terim çok adaletli adam beyler

"Ben çalıştım, 3 ay boyunca kulüp arayanı tercih etti"

bir adam sivastan kalkıp aldığı paranın yarısına bize geliyor. kurulu düzenini bozuyor yeni bir şehre geliyor. antrenman kaçırmıyor çalışıyor çabalıyor. diğer adamda altyapısından çıktığı ve hiçbirşey veremediği kulübünden ücretini beğenmediği için ayrılıp fellik fellik kulüp arıyor. antrenman yapmıyor yapsada farketmiyor. ama ne hikmetse cl kadrosuna sivaslı arkadaş değilde kulübünden ayrılmak için 3 ay piyasad kendine takım arayan adam alınıyor. bu eğer adaletse batsın arkadaş böyle adalet!!

"Skorer'in haberine göre; Erman Kılıç, Eskişehirspor'a attığı imzadan sonra Beyaz TV'den Mustafa Çevik'e konuştu. Erman; "Ben Sivas'tan ayrıldığım zaman Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor bana talip oldu. Fatih Terim'in adaleti için Galatasaray'a geldim, yanılmışım" açıklamasında bulundu.

Erman; "Antrenman kaçırmadım. Kamp döneminde varımı yoğumu verdim. Galatasaray taraftarı ile buluşmayı beklerken Şampiyonlar Ligi listesine alınmayarak şok oldum. 250 bin euro para kazandırıp gidiyorum. Fatih Terim benim için artık sıradan bir isimdir. Ben çalıştım, 3 ay boyunca kulüp arayanı tercih etti" dedi.

Sezon başında Sivasspor'dan bonservissiz olarak Galatasaray'a gelen Erman; "Tipimle bile alay edildi. Galatasaray maçını dört gözle bekliyorum. Eskişehirspor ile anlaştım, çok mutluyum. Galatasaray taraftarını hiç unutmayacağım" diyerek sözlerini noktaladı."

Sonuna kadar haklı.. Yolun açık olsun Erman.

fatih terim bu erman mevzusunu açıklayamayacak kadar yüreksiz mi niye açıklamıyor çık bir kendini savun şundan dolayı kadroya almadık şundan dolayı sattık de bu kadar zormu?

hoca yetersiz görmüş almamış kadroya.güle güle.

Geri
Üst Alt