#24 Erman Kılıç

Cevap: # Erman Kılıç

Nedense Altani hatirlatiyor bana .

hoşgeldin jeneriklik gollerine bizde devam etcekmi bakalım :ayatollah:

Çoğu kişi Türkiye Kupasında oynar yazmış ama ben özellikle ligde çok faydalı olacağını düşünüyorum.

nedense sol bekte de denenecek gibime geliyor ? :)

Hayırlı olsun, umarım faydalı olur :yenieek:

Çoğu kişi Türkiye Kupasında oynar yazmış ama ben özellikle ligde çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Aynen. Yabanci sorununa güzel bir cözüm olacak lig maclarimizda. Insallah Erman sayesinde Emre ve Amrabat da biraz kendine gelir. Erman kendisine verilecek sansi cok iyi kullanacagindan eminim. Ben sag kanatta Kazimdan da bir patlama demiyelim de iyi bir performans bekliyorum bu sezon eger geri dönerse, cünkü umarim artik anlamistir bu takimda olmanin degerini. Gitti iki sampiyonluk kacirdi,Sampiyonlar Liginde Ceyrek Final kacirdi. Artik biraz daha sikiya alir isi de kendini maksimum zorlar.

engin baytar gidiyor o zaman onun yerine erman

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan, bu nedenle takımdan ayrılacağı ve Trabzonspor'a döneceği iddia edilenEngin Baytar'ın menajeri Ali Egesel son durumu açıkladı.

Egesel; "Galatasaray, Engin'e yeni bir sözleşme önerdi. Engin şuan Almanya'da. Döndüğünde büyük ihtimal ile Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atacak" dedi.

Iki ayagiyla da güzel vuruslari var.

Hayırlı olsun, Galatasaray'ımıza hoşgeldin Erman Kılıç.

Ayağına,yüreğine kuvvet

Erman çok kuvvetli ve süratli bir futbolcu.jeneriklik golleri vardır.Asist kabiliyetini de beğenirim.Bence hem yedek kulübesi için hem de rotasyon için çok önemli bir isim.Bundan sonra gollerin Aslan için konuşacak Erman'ın.Hayırlı olsun camiamıza...

Erman iyi transfer oldu. emreÇ, Aydın gireceğine oyuna Erman girer:ka21:

bildiğim tek şey buraya tırnaklarıyla kazıya kazıya, hakederek, çalışarak geldi bu adam. Yaşı önemli değil min 4 sene daha hayallerinin peşinde koşacak. tebrikler.

Super Kupa Finalinde golu var bu adamin

Basilikda SupERMAN olacak. dediydi dersiniz.

Suratı, fiziği ve oyun stili Hagiyi anımsatıyor :cool:

Geri
Üst Alt