#24 Erman Kılıç

Cevap: # Erman Kılıç

[video=youtube;PCYfmFg32xw]https://www.youtube.com/watch?v=PCYfmFg32xw[/video]

kazim, yigit, engin, emre, aydin, furkan bunlarin toplamindan daha fazla katki verecek bence. yigit-aydin-furkan gider muhtemelen.

nani gelse bu kadar sevinmezdim erman kılıç çok faydalı olacaktır inşallah

yedek bile olmaz diyenler 1 saattir ilk 11'lere yaziyor. suan en az mesaji olan oyuncu ama sezon sonu 2.konuya bile gececegiz.

3a872e055b6d23998181ca17870b60a8.jpg

Eboue'nin şakalarını anlamayan futbolcumuz :asd:

Ynt: # Erman Kılıç

eboue yenilere de sarmaya başladı.:D

U8800 cihazımdan gönderildi

Hayırlı olsun. Kadro derinliği açısından iyi bir transfer. Uzaktan etkili vuruşları var...

Patlama yapacak. Şu maçta çok kötüydü diyeceğimiz bir maçı olmayacak.

Fiyat performans bakımından en iyi oyuncumuz olacaktır, Engin Baytar'ın agresif olmayanı benim gözümde büyük takıma geldiği içinde savunmada yatma işlerini bırakırsa sol kanadı tapular.

bu göbekle futbolcu olunabiliyosa babamda olsun. evlere şenlik göbeği var trambolin gibi

# Erman Kılıç

"ZTK'da oynar işte" diyenlere "Ben buradayım" diyecek. Engin gibi açılış yapar ilk senesinde.

Bu sene çok faydalı olacak.3-4 milyon alıp taraftarın gözünde bizim için yüreğiyle oynuyor denilen kişiye gerçek yüreği gösterecek Anadolu çocuğu.Ama şaklabanlık yapması lazım taraftarın gözüne girmek için.Mayolu fotoğraflar falan paylaşsın.

Erman ve eğer aklını başıma toplamışsa Engin bu sene ki şampiyonlukta büyük pay sahibi olacaklar.

idmanlarda cosuyormus

Geri
Üst Alt