#24 Erman Kılıç

Cevap: # Erman Kılıç

Ben çok şey bekliyorum lig maçlarında banko oynar bence

# Erman Kılıç

antremanların yıldııymış evren göze göre

Erman ve eğer aklını başıma toplamışsa Engin bu sene ki şampiyonlukta büyük pay sahibi olacaklar.

Vallah ben Enginden umudumu kestim acikcasi. Kamp resimlerine bakiyorsun adamda göbek var resmen ya. Ulan futbolcusun, merzek altindasin tüm sezon varlik gösteremedigin icin, agresif tavirlarinla dikkat cektigin icin. Insan biraz kendine dikkat eder, biraz özen gösterir canini disine takar calisir.

En çok sevindiğim transferlerden biri Erman 2.baharını yaşayacak

Türkiye Kupası maçların da çok katkı sağlayacak.

Beklentimiz az olduğu için eğer büyük bir performans sergilerse en çok sevineceğimiz oyunculardan biridir.

Umarim sakatlik vs yasamaz, beklenmedik düzeyde katki verecek bence.. Özellikle deplasman maçlarinda..

Vallah ben Enginden umudumu kestim acikcasi. Kamp resimlerine bakiyorsun adamda göbek var resmen ya. Ulan futbolcusun, merzek altindasin tüm sezon varlik gösteremedigin icin, agresif tavirlarinla dikkat cektigin icin. Insan biraz kendine dikkat eder, biraz özen gösterir canini disine takar calisir.

Daha sezon başı renkdaş isterse 1 ayda fit olur sözleşmesinin uzatılmasını Fatih hoca ile konuştuklarına ve kendini toparlayacağına inandığına işaret olarak algılıyorum ve ümitliyim bakalım ne olacak..

Daha sezon başı renkdaş isterse 1 ayda fit olur sözleşmesinin uzatılmasını Fatih hoca ile konuştuklarına ve kendini toparlayacağına inandığına işaret olarak algılıyorum ve ümitliyim bakalım ne olacak..

Umarim öyle olur :yenieek: Fit bir Enginin neler yapabildigini gördük ilk sezonunda hepimiz.

Ynt: #24 Erman Kılıç

Yabancı kontenjanından dolayı Erman sol açıkta her 11 de kendine yer bulacak.:)

Cevap: #24 Erman Kılıç

bu senenin flaş adamı olabilir dikine dikine devam :)

2 senedir takip ediyorum. Bu sene en çok fayda sağlayan oyuncularımızdan birisi olacak. Özellikle uzaktan şutlarla ve top sürerek çok yoracak karşı defansı.

Engin Baytar-Yekta tayfasını cebinden çıkaracak gibi gözüktü.Biraz daha bekleyelim daha sağlıklı yorumlar için

Geri
Üst Alt