#24 Erman Kılıç

Cevap: #24 Erman Kılıç

pırpır statüsüne giren bir oyuncu. Kesinlikle faydalı olacaktır.

Hem ligin, hemde takımımızın sürpriz ismi olacak gibi. Takımımızda bu tarz bi futbolcu eksikliği vardı. Sakatlık falan yaşamadığı sürece kendisinden çok güzel şeyler bekliyorum.

ilk macında fena bi görüntü vermemis izledigime göre,pek beklentim yoktu,insallah beni yanıltırsın erman amca

erman>yekta.

Yekta'dan beklentilerim çok büyüktü ama her oynadığı maçtan sonra hayal kırıklığım gittikçe büyüdü, anlamsız anlamsız yan paslar yapardı şimdi işi ilerletmiş anlamsız anlamsız geri paslar yapıyor. Bu maçta daha da ilerletmiş ortasahadan bizim kaleye tüm gücüyle abanıyor. Madem öyle bi niyetin var bari rakip kaleye doğru aban ki belki bi oyuncumuz topu indirir falan. Hiç yakışmıyor Yekta bu takıma. Kendisinide severim pırıl pırıl birine benziyor ama Galatasaray hepsinden önemli sonuçta iyi niyetli ama milyon dolarlar takımın cebinden çıkıyor faydalı olmayanlar gitmeli

hiç bir beklentim yoktu alınırken ama alındıktan sonra emre ç den kurtarır sol açıkta bizi diye düşünüyordum sanırım öyle olacak

Sakatlık olmazsa bu yıl banko olması yüksek ihtimalli gibi duruyo

Erman çok faydalı olacak..

Beklentinin düşük olması onun yararına üstünde baskı yok rahat rahat oynayabilir genç bir oyuncuda değil tecrübeli bir adam..

Güveniyorum bu adama zaten bildiğimiz oyuncu..

Terim'in ilk senesinde ki Engin Baytar patlamasını yapması muhtemel..

Ligin bugunu çözmüş adam elbette yararı olacaktır.

supERMAN. .lol.

erman>yekta.

Yekta'dan beklentilerim çok büyüktü ama her oynadığı maçtan sonra hayal kırıklığım gittikçe büyüdü, anlamsız anlamsız yan paslar yapardı şimdi işi ilerletmiş anlamsız anlamsız geri paslar yapıyor. Bu maçta daha da ilerletmiş ortasahadan bizim kaleye tüm gücüyle abanıyor. Madem öyle bi niyetin var bari rakip kaleye doğru aban ki belki bi oyuncumuz topu indirir falan. Hiç yakışmıyor Yekta bu takıma. Kendisinide severim pırıl pırıl birine benziyor ama Galatasaray hepsinden önemli sonuçta iyi niyetli ama milyon dolarlar takımın cebinden çıkıyor faydalı olmayanlar gitmeli

Erman sayfasında boş ötesi bir yorum olmuş kusura bakma.Yekta senin dediğin kadar kötü bir oyuncu değil önceden,hatta bu sene ya da geçen senelerde de oynadığı maçlarda ne yapıp etmiş izlememişin orası da ayrı

Erman Kilic yedekte oturacak kilit oyuncumuzlardan biridir. Iyiki aldik.

Erman oyunu açabilecek bir oyuncu dikine güzel sürüyor Kazım'la beraber oynayacağı maçlar güzel olur yardırırlar

Engin'le Erman'ın iş yapmaları lazım yoksa kontenjan cart curt sıkıntılara düşeriz.

nokta transfer

bjk kapacak diye çok korkuyordum, geldiği zaman başka büyük kulüptende teklif aldım demişti, olmayınca gidip sezeri aldılar

tipine bakıp transfer olduğunda eleştirenleri çok utandıracak

kanat oynayip ustune defans yapma isini halledebilecek gibi durdu rakip tirt olsa da. yani hamitin yapmaya calisip yapamadigi seyi :lol: sivasta 5 sene ayagina gelen topla calim atip sonra 30 metreden vurdugu icin alisamaz diye dusunmustum ama ilk mactan gorev adami olacagini belli etti bence iyi de etti cunku solda oynayacak topcumuz yok. fizigi batmazsa faideli olur f'shorts

İnşallah düşündüğüm gibi çok katkısı olacak.

Geri
Üst Alt