#24 Erman Kılıç

Cevap: #24 Erman Kılıç

Erman

sayfasında boş ötesi bir yorum

olmuş kusura bakma.Yekta senin

dediğin kadar kötü bir oyuncu değil

önceden,hatta bu sene ya da geçen

senelerde de oynadığı maçlarda ne

yapıp etmiş izlememişin orası da

ayrı

senin yorum daha bos cunku fikirlere saygi duymayi ogrenememissin hala. sayfalarda oyuncu elestirdikten sonra elestirenlere alinti yapip laf sokanlardan nefret ediyorum. yekta aldigi paralari hak eden bi oyuncu degil. oynadigi maclar tr kupasi maclari onlardada eleniyoruz zaten.

ben onu izledim rahat ol tek begendigim mac kayseri deplasmaniydiki ondada sakatlandi. bende milyon eurolar alayim 3 senede 5 mac iyi oynarim emin ol. zaten ab olayi gelsin bu coplerin hepsi sutlanir calismayan oyuncuyu sevmem. kotadan dolayi hic calismayan yerlileerden nefret ederim. bos laf yapma burda yani. melo yerine yektada oynar diyenleride gorduk burda baskan ve bunu diyenlerde cikip avrupada ilk 10 demesin

​-------Melo-------

---Selcuk-Erman--

------Sneijder-----

Bunu gormek isterim..

senin yorum daha bos cunku fikirlere saygi duymayi ogrenememissin hala. sayfalarda oyuncu elestirdikten sonra elestirenlere alinti yapip laf sokanlardan nefret ediyorum. yekta aldigi paralari hak eden bi oyuncu degil. oynadigi maclar tr kupasi maclari onlardada eleniyoruz zaten.

ben onu izledim rahat ol tek begendigim mac kayseri deplasmaniydiki ondada sakatlandi. bende milyon eurolar alayim 3 senede 5 mac iyi oynarim emin ol. zaten ab olayi gelsin bu coplerin hepsi sutlanir calismayan oyuncuyu sevmem. kotadan dolayi hic calismayan yerlileerden nefret ederim. bos laf yapma burda yani. melo yerine yektada oynar diyenleride gorduk burda baskan ve bunu diyenlerde cikip avrupada ilk 10 demesin

Boş fikre saygı duyması ne zor biliyor musun Oynadığı iyi maç bir tane var diyerek iyice saçmaladın zaten. Sen Yekta'dan nefret etmeye devam et,ondan sıkılırsan başka yerliler de mevcut

Boş fikre saygı duyması ne zor biliyor musun Oynadığı iyi maç bir tane var diyerek iyice saçmaladın zaten. Sen Yekta'dan nefret etmeye devam et,ondan sıkılırsan başka yerliler de mevcut

tamam işte sana göre boş olabilir bana göre dolu bu yüzden diyorum saygı duyacaksın diye. İşine gelmeyen fikirler, düşünceler sana göre boş olabilir ama başkalarına göre o doludur. Bana görede seninki boş ama saygı duyuyorum Yekta'yı Galatasaray seviyesinde ya da iyi bi oyuncu olarak görmen beni alakadar etmez, ırgalamaz, ilgilendirmez, bağlamaz hiç bi şekilde umrumda değil saygı duyarım. Ha bana göre boş mu evet boş senin düşüncen ama saygısızlık etmem senin gibi endişelenme

istediğim kadro

Muslera

Hamit---Dany-Chedjou-Adnan

-------Melo-------------

Selcuk------------Erman-----

---------Sneijder----------

--Drogba------Burak----

Sizce nasıl hem yabancı sınırı aşılmaz hem Dany-Chedjou cok etkili olur araya atılan hiçbir top geçmez orta sahadada Erman gerek ortaları gerek şutlarıyla Selçuk'u rahatlatır Eboue'nınde defansif hatalarından kurtulmuş oluruz.

Fener'e transfer olsa herkes dalga geçerdi.

Fener'e transfer olsa herkes dalga geçerdi.

Bana göre tam tersi olurdu. Komşunun tavuğu kaz görünür. Yabancı sınırının düştüğü bir ortamda, böyle faydalı ve istikrarlı bir yerli futbolcu kaptırılmamalıydı diyenler bile olurdu.

Bana göre tam tersi olurdu. Komşunun tavuğu kaz görünür. Yabancı sınırının düştüğü bir ortamda, böyle faydalı ve istikrarlı bir yerli futbolcu kaptırılmamalıydı diyenler bile olurdu.

Olabilir. Ama benim izlenimim bu yönde.

daha fala sorumluluk almali, bir de zaman zaman fazla defansif gördüm. yekta kasimpasa'da oynarken takimin 10 numarasiydi tipki erman gibi. yekta'nin nasil siradan bir oyuncuya dönüstügünü gördük. erman'in yeri forvet arkasi veya kanattir, sanki selcuk pozisyonunda oynatmaya calisiyor fatih hoca.

erman sol tarafa hapsedilmemeli.sivastada serbest oynuyordu burda da türkiye kupası olsun lig olsun serbest oynatılmalı.

Sneijder'in yedeği işte direk. Fantezi yapmaya gerek yok.

Tam bir reyis ya.

Erman serbest oynasın diyenlere; burası Galatasaray.

Bugün Emre Ç.'nin oynadığı pozisyonda Erman oynamalı..İlla kanatta oynayacaksa da sağda değil solda oynamalı.

Geri
Üst Alt