#24 Erman Kılıç

Yiğit, Sercan, Furkan ve Erman. Bu oyuncuları alırken neyi düşünerek aldık. Gözümüzün önündeki oyuncuları izlemeden mi aldık. Ben gayet iyi hatırlıyorum bu drt transfer için taraftarlar bile istemiyoruz diye sayfalarca yazdı. Bizim göremediğimiz neyi gördüler de aldılar. Bonservislere ve yıllık ücretlerine ödenen paralarla daha kaliteli oyuncular alsaydık. Şimdi kadromuzda yerli oyuncu bolluğu var görünüyor ama güvenebileceğiniz yerli yedek oyuncuyu neredeyse yok.

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi...

Diğer üçüne sonuna kadar katılırım ama ;

Erman geçen sene 9 gol 14 asistle oynamış.Bir önceki sene 10 gol 10 asisti var.Ondan önceki sene 9 gol 4 asist yapmış.

Bonservisi elindeydi ve diğer saydığın isimler gibi çöp bir oyuncu değildi.İstikrarlı ve tecrübeli bir oyuncu.

Alınmasaydı üzülürdüm, bu sınırlama şartları altında.Senelerdir aydın gibi rezil bir topçuya o kadar para döktük, ermen ondan 10 kat daha yararlı olacaktır kanımca.

Su dakika'da Hamit bonservisi ile bi takima verilse üzülmem.. Üzülen olur mu acaba?

Ama bu adam sürekli ilk 11'de ve Erman gibi bi adam (yeni transfer) oynamayinca niye aldirdiniz o zaman abi diyesi geliyor insanin..

Ben üzülürüm. ŞL'de takımın en iyi oyuncusuydu Hamit her ne kadar kimse görmek istemese de. Ne bekliyorsunuz bu adamdan anlamıyorum. Selçuk'un da öyle ahım şahım bir oyun oynadığını görmedik Avrupa'da ama bir tane eleştiren yok. Hamit bu takımda ŞL kadrosuna ilk yazılacak yerlidir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=N_N-KMnoUyk[/media]

0:33'e bakarmısınız.

Erman'da ki saygıya,adamın elini öpecek neredeyse.

Anadolu insanın hali bir başka oluyor.

Bir hoş oldum nedense. Helal sana yanık sesli,Anadolunun bağrından kopan gelen Erman. :ka21:

Hazırlık maçında neden az süre aldı. Bir türlü anlamıyorum. Lig maçlarında süre almalı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=N_N-KMnoUyk[/media]

0:33'e bakarmısınız.

Erman'da ki saygıya,adamın elini öpecek neredeyse.

Anadolu insanın hali bir başka oluyor.

Bir hoş oldum nedense. Helal sana yanık sesli,Anadolunun bağrından kopan gelen Erman. :ka21:

aynen orayi bnde gordum , kafayi egdi elini opecek gibi helal olsun :encouragement:

fener maçına solbekte ilk 11 başlayacak. Fatih hoca sever böyle sürprizleri.

Bu haftaki maçda ilk 11 süprizi bekliyorum . Allah yüzünü kara çıkarmaz inşallah

en çok merak ettiğim kişi maç performansı olarak

gerçekten yetenekli bir oyuncu hamitten iyi olacağı kesin

Hic bir beklentim yok bundan, zaten tanimiyorumda. Sivas'da hic izlemedim hazirlik maclarinda sadece özetini izledim. Birkac mac izlesin öyle yorum yapariz artik.

Yarın kesinlikle kadroda olması lazım. En azından 2. yarı oyuna girmeli. Erman'ın uzaktan atacağı her şut çok tehlikeli olur. Hele kalede Mert gibi acemi bir kaleci varken, özellikle Erman, Sneijder, Hamit gibi futbolcularımız uzaktan şut bombardımanı yapmalı...

Yarın görev alır. Hakkını da verir.

Bek süprizi bekliyorum.

Ermani severim, insallah forma sansi bulur yarin ikinci yarida en azindan :encouragement:

erman adam gibi adamdır formayı kapsın daha bırakmaz.

Geri
Üst Alt