Eray kriterlere uymuyor. 21 yaş altında 3 sezon oynamış olması gerekiyor.
Olmasa bile 3 kisi yazdirsan toplam 24 oyuncu yazdirabilirsin. Aydin gelecegine bos dursun daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray kriterlere uymuyor. 21 yaş altında 3 sezon oynamış olması gerekiyor.
Olmasa bile 3 kisi yazdirsan toplam 24 oyuncu yazdirabilirsin. Aydin gelecegine bos dursun daha iyi.
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Erman Kılıç, Şampiyonlar Ligi listesine alınmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı.
Erman, Riera ve Aydın'ın listede yer almasına karşın, kendisine yer verilmemesi üzerine ayrılık kararı aldı.
30 yaşındaki futbolcu, hayal kırıklığı yaşarken, kulübünden kendisini serbest bırakmasını istedi.
Sezon başında bir çok takım tarafından istenmesine karşın, çocukluğundan beri tuttuğu takıma transfer olan Erman Kılıç'in böylece Galatasaray'da oynama hayali de son bulacak.
Cuma günü transfer dönemi sona eriyor. Erman'ın da takım bulmak için önünde kısa bir süre kaldı.
Kaynak:
Erman Kılıç, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor - TrtSpor
Tapatalk Lumia 920
Bilader ben Erman'dan beklentim yok diyorum bunda özgürüm sanane la.
Sana hesap mı verecem ben sen niye akşam akşam beni ayar ediyorsun.
Erman olsada olur olmasada umrumda da değil açıkcası bu takım için.
4 oyuncu yazdırmak zorundasın altyapıdan.
4 oyuncu yazdırmak zorundasın altyapıdan.
Başıma birşey gelmeyecekse ben Erman'ın futbolunu da bize geldiğinden beri gösterdiği performansını da beğenmiyorumBedava alındı diye ses etmedim, bu göbekli,pigme arkadaşa para verilseydi bağrım yanardı
Ancak UEFA listesine bildirilmemesi Erman'a yapılan bir ayıp olmuş, madem aldınız getirdiniz adamı o listeye de yazdırsaydınız.Aydın'ı da ligde kullanırdık.
Ne zaman oynadı ki, neyini beğenmedin renktaş?
Adamı hazırlık maçlarında bile oynatmadık nerdeyse. Bir futbolcu hakkında kesin bir bilgi sahibi olmak için en az 3-5 maç 90 dakika izlemek lazım. Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdi ve gayette iyi mücadele etti. Başkada doğru dürüst şans tanımadık adama. Fatih hocanın başını yaksa yaksa bu adaletsizliği yakacak. Aydın, Emre, Hamit, Hakan Balta bunlara sınırsız kredi. Oynamasalarda kadroya al. Ama garibim Erman'ı hemen harca! Aynı şeyi birçok futbolcuya yaptı.
Zaten kadroya alınmaması adaletli demedim, ben genel olarak stilini beğenmiyorum Erman'ın onun yerine 17-20 yaş arası ortalama bir kanat oyuncusu alınsa daha iyi olurdu bence.