#24 Erman Kılıç

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Erman Kılıç, Şampiyonlar Ligi listesine alınmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı.

Erman, Riera ve Aydın'ın listede yer almasına karşın, kendisine yer verilmemesi üzerine ayrılık kararı aldı.

30 yaşındaki futbolcu, hayal kırıklığı yaşarken, kulübünden kendisini serbest bırakmasını istedi.

Sezon başında bir çok takım tarafından istenmesine karşın, çocukluğundan beri tuttuğu takıma transfer olan Erman Kılıç'in böylece Galatasaray'da oynama hayali de son bulacak.

Cuma günü transfer dönemi sona eriyor. Erman'ın da takım bulmak için önünde kısa bir süre kaldı.

Kaynak:

Erman Kılıç, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor - TrtSpor

Tapatalk Lumia 920

Bende olsam aynisini yapardim!

Bilader ben Erman'dan beklentim yok diyorum bunda özgürüm sanane la.

Sana hesap mı verecem ben sen niye akşam akşam beni ayar ediyorsun.

Erman olsada olur olmasada umrumda da değil açıkcası bu takım için.

2008 den beri forumdasın. Vallahi ben de üslubu yakıştıramadım Sinan sana.

iPad - Tapatalk

yazık ulan ermana adamın suçu günahı neydi joker gibi adam koy sağa koy sola koy forvet arkası gıkını çıkartmaz oynar çok ayıp ettiler adama

ulan adam ilk geldiğinde kendisi söyle şl de oynayacağım çok heyecanlıyım filan dedi adama bunu yaşatmadılar aydın hakediyor ermana yok ermanın suçu boyunun kısalığımı fatih terim

Başıma birşey gelmeyecekse ben Erman'ın futbolunu da bize geldiğinden beri gösterdiği performansını da beğenmiyorum :( Bedava alındı diye ses etmedim, bu göbekli,pigme arkadaşa para verilseydi bağrım yanardı :( Ancak UEFA listesine bildirilmemesi Erman'a yapılan bir ayıp olmuş, madem aldınız getirdiniz adamı o listeye de yazdırsaydınız.Aydın'ı da ligde kullanırdık.

Başıma birşey gelmeyecekse ben Erman'ın futbolunu da bize geldiğinden beri gösterdiği performansını da beğenmiyorum :( Bedava alındı diye ses etmedim, bu göbekli,pigme arkadaşa para verilseydi bağrım yanardı :( Ancak UEFA listesine bildirilmemesi Erman'a yapılan bir ayıp olmuş, madem aldınız getirdiniz adamı o listeye de yazdırsaydınız.Aydın'ı da ligde kullanırdık.

Ne zaman oynadı ki, neyini beğenmedin renktaş?

Adamı hazırlık maçlarında bile oynatmadık nerdeyse. Bir futbolcu hakkında kesin bir bilgi sahibi olmak için en az 3-5 maç 90 dakika izlemek lazım. Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdi ve gayette iyi mücadele etti. Başkada doğru dürüst şans tanımadık adama. Fatih hocanın başını yaksa yaksa bu adaletsizliği yakacak. Aydın, Emre, Hamit, Hakan Balta bunlara sınırsız kredi. Oynamasalarda kadroya al. Ama garibim Erman'ı hemen harca! Aynı şeyi birçok futbolcuya yaptı.

Erman ŞL kadrosuna alınmadığı için takımdan ayrılma kararı almış. Adam sonuna kadar haklı bence. Riera ve Aydın gibi hazırlık dönemi boyunca hiç bir maçta forma giymeyen adamlar bile kadroya alınıp Erman alınmıyorsa bence de bıraksınlar adamı gitsin sürekli oynayabileceği bir anadolu kulübüne! Bence çok yanlış yapıldı Erman'a!

Ah fatih terim ah.

Hic adaletin yok.

Sırf Sivasspordan geldi diye hor görülüyor adam.

adaletsizliği sevmem hele ki taraftar olarak baba gibi gördüğümüz Fatih Terim yapınca dahada koyuyor en azından açıklama yapsın hoca sebep neymiş, ayıp değilmi bu adama

Ne zaman oynadı ki, neyini beğenmedin renktaş?

Adamı hazırlık maçlarında bile oynatmadık nerdeyse. Bir futbolcu hakkında kesin bir bilgi sahibi olmak için en az 3-5 maç 90 dakika izlemek lazım. Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdi ve gayette iyi mücadele etti. Başkada doğru dürüst şans tanımadık adama. Fatih hocanın başını yaksa yaksa bu adaletsizliği yakacak. Aydın, Emre, Hamit, Hakan Balta bunlara sınırsız kredi. Oynamasalarda kadroya al. Ama garibim Erman'ı hemen harca! Aynı şeyi birçok futbolcuya yaptı.

Zaten kadroya alınmaması adaletli demedim, ben genel olarak stilini beğenmiyorum Erman'ın onun yerine 17-20 yaş arası ortalama bir kanat oyuncusu alınsa daha iyi olurdu bence.

Zaten kadroya alınmaması adaletli demedim, ben genel olarak stilini beğenmiyorum Erman'ın onun yerine 17-20 yaş arası ortalama bir kanat oyuncusu alınsa daha iyi olurdu bence.

Ona katılıyorum ama öyle yada böyle adamın kariyerini bitirmeye hakkımız yoktu. Üstelik bu adamı Fatih hoca kendi aldırdı. Madem aldırdın, ne diye oynatmıyorsun diye sorarlar adama...

hamit'e verilen şansın çeyreğini verseler hamiti 3'e katlar erman... koy hamitin yerine 3 maç idare et bak 4. maç erman nasıl oynuyo.... fatih hoca formada adaleti şaşırıyor...

Geri
Üst Alt