#24 Erman Kılıç

Erman bence de gönderilsin bu şartlarda yararlı olamaz takıma üstündeki yük daha da artar kendine güvenmeyen bir teknik direktör var adam da bunu biliyor en iyisi yolları ayırmak.

Dur bir komplo teorisi üreteyim.

Bu Aydının torpili ne ise acaba Ermanı çıkarttırıp kendi adınımı yazdırttı listeye.

Belki Fatih hocanın bile haberi yoktur eğer öyleyse milli takım sonrası bu yüzden kıyamet falan koparmı kopar.

Erman iyi mi kötü mü tartisilir. Ama kamp dönemi bile gecirmeyen, senelerdir dogru düzgün oynamayan, artik yasi da 25i bulmus olan bir Aydin aliniyorsa; en azindan bir kamp gecirmis, ve Fener macinda girdiginde hicte fena olmayan bir görüntü cizmis olan bir Erman alinmiyorsa, burda bir adaletsizlik vardir.

Yakistiramadim acikcasi. Adam gitmekte de haklidir. Ne diye aldilar ki? Lig'de cürüsün diye mi?

Erman'ı sağ kanatta oynatan Fatih Terim'in Erman'ın bir tane bile maçını izlediğine inanmıyorum.

Çok ayıp yapılan haraket.Emre Çolak,Aydın Yılmaz yerine alınması gerekiyordu.

Ermanin kapasitesi belli...bazilarin üzüntüsü beni hayretlere sokuyor...Aydin kadroda olmasi hakki miydi o baska bir soru...

erman bile bu kadar içerlememiş valla... daha bir sükunetle ve olgunlukla karşılamış olayı :)

ne aydın'ın ne de erman'ın şampiyonlar ligi 18lerinde olmayacağını hepimiz biliyoruz... bununla birlikte lig rotasyonunda hoca ermanı bol bol kullanacak...

en azından erman kadar sakin olup içimizdeki aydın nefretini dizginleyebilsek ne güzel insanlar olacağız :)

oossssssss...

Ya abi Erman kim ya?

Ne yaptı da oynamayı hakediyor?

Asisti mi var golü mü var?

Bunun için Fatih hocayı eleştirmek çok yersiz..

Peki ben sana bi soru sorayım. Ne zaman oynattı ki?

10-15 dakikada gol kralı olmasını beklemiyorsun herhalde?

Ayrıca ona kalsa Hamit geçen sene koca sezonda 1 tane bile gol atamadı. Bak fazla değil haa 1 golü bile yok adamın ligde. Üstelik en fazla oynayan oyunculardan biriyken.

Bu adamı da harcadık ya ne diyeyim.

Yüzde 99 takasta kullanilacak deniliyor.Yanlis yapiliyor bu adama :(

Ya abi Erman kim ya?

Ne yaptı da oynamayı hakediyor?

Asisti mi var golü mü var?

Bunun için Fatih hocayı eleştirmek çok yersiz..

Niye fatih hoca ilah mı?

ve aydın kim? Dur söyliyim sana aydın kim.?

Fetullah gülenin güzel bir evladıdır aydın. Takıma tekrar alınması ve alındığı yetmez gibi sezon başı kampı geçiren erman yerine aydını şampiyonlar ligi kadrosuna almak adaletsizliktir. ve fatih terimde adaletsiz bir insandır.

Oynamayan adam nasil asist, gol yapsin nasil bir kafadir bu arkadaş.

Tapatalk ile gönderildi.

Geri
Üst Alt