#24 Erman Kılıç

Esese satmışız 200 bin euroya

Tapatalk ile gönderildi

Şu adama yapılan haksızlık be en azından oynadığı takımın kıymetini bilirdi. Adam kendini anadolu kulüplerinde ispatlamış bizim kadroda anadolu takımlarında düzenli oynayamayacak çapta adamlar var.

Adama resmen köylü muamelesi yapılıyor la.

Hayırdır AB işi olumlu mu sonuçlandı geleni gideni 3 kuruşa satıyonuz ?

Erman'ın satılmasını artık geçtim neden eskişehirspor gibi geçen sene türlü fırıldak çevirerek alperi fenere satan ayrıca zamanında maç satan ve hala da aynı çizgide ilerleyen,bizimle oynadığı maçlarda nedense kendilerine özgüven gelen bir takıma neden Erman'ı satıyoruz gerçekten anlamak güç.Yönetimleri değişse de beyinleri aynı mantıkla ilerliyo. eskişehirspor=fenerbahçe

Kusura bakma Özür dileriz orası turkiye yukarıda adamları olan işini hallediyor senin gibi hayata 1-0 yenik basliyanlar ise coluk çocuğun oyuncağı oluyor..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Son yıllarda bu derecede bir rezalet görmedim... Komedi yemin ederim!

Yolun açık olsun Erman aydın emre gibiler yüzünden kurban edildin!

Elindeki Türkleri satıp yabancı almaya devam eden, genç Türk oyuncularla ilgilenmeyen GS yönetimi ne yapmaya çalışıyor acaba anlayan var mı? Birileri çıkıp bizim yönetime seneye yabancı kontenjanının 5+0+3 olacağını hatırlatabilir mi acaba! Ayrıca şu Alper olayından sonra hala Eskişehirspor'a oyuncu satıyorsak, ilişikilere devam ediyorsak ben böyle yönetimin.........

Geri
Üst Alt